Tisdag, ungdomsgården är verkligen bra!

Hej!

Nu segar sig min dator när jag skriver det här eftersom man tydligen måste installera nyaste versionen av msn messenger för att kunna använda det. Jag tycker att det är otroligt dåligt eftersom många andra versioner fungerar mycket bättre än just den senaste. Jaws som jag använde för att kunna läsa på datorn tycker inte alls om nya msn, allt visas jättekontstigt plus att man inte kan se kontakterna som e-postadresser som jag gillar.

Den här dagen har i alla fall varit bra tack vare ungdomsgården som jag ska skriva om snart! Taxichauffören  idag var trevlig, han berättade att han hade sett mig på ett tåg i somras, en del människor verkar verkligen ha bra minne. Det var när jag åkte från Sundsvall som han hade sett en massa synskadade människor, det kanske var därför han kom ihåg mig. Jag har märkt att många taxichaufförer faktiskt verkar komma ihåg vilka de har kört och till vilken adress. Några gånger har jag varit med om att chaufförer känner igen mig efter flera år, jag förstår inte hur de kan göra det med tanke på att de kör olika människor hela dagarna.

Skoldagen började med estetisk orientering där vi gick igenom kursplanen, fyra ismer och första momentet. Alla ska jobba med foto och ljud, jag behöver såklart bara jobba med ljud men jag får lägga ner mer tid på att hitta bra ljud. Temat är liv och död och de andra ska ta två foton som på något sätt visar liv eller död. Jag ska spela in två scener och jag har ingen aning om vilka ljud jag ska ta, ljuden måste jag spela in själv under lektionstid. Att bara få g på uppgiften låter svårt och jag satsar på vg eller mvg men jag får göra mitt bästa.

Nästa lektion var vokalensemble där vi sjöng två låtar, Isn´t she lovely och en låt som heter någonting med I´ve been phoning night and morning som jag tyckte var skön att sjunga. Efter lunchen hade vi spanska där vi jobbade mer med verbet tener och fick översätta några meningar. Tills på fredag ska man skriva tio meningar med tener och det ska nog gå bra. På matten jobbade vi med saker som jag tycker var väldigt svårt, en del uppgifter klarade jag i alla fall av att göra. Imorgon får jag be om hjälp mer ifall jag fortfarande inte förstår.

Efter skolan åkte jag till Adam och åt middag och sen var det äntligen ungdomsgård! Idag kom ovanligt många dit så det var ju bra, Rakel som pluggar ett år i Stockholm nu kom dit plus några andra från samma skola. Det var ju senast i juli som jag träffade Rakel så det var trevligt, hon ska komma om två veckor också. Vi bakade chokladbollar idag som blev goda och sen såg jag Idol klockan åtta! Några som var riktigt bra var med idag, jag tyckte bland annat om Therese och Viktoria. Nu ska jag snart sova hade jag tänkt för imorgon är ju den längsta skoldagen, eller i alla fall dagen med jobbigast lektioner. Det bästa med den här dagen har i alla fall lugnt varit ungdomsgården, den får verkligen mina dagar att kännas mycket roligare.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Ronja

Jag håller verkligen med dig, vad vore livet utan hövdingagården?---tråååååååkigt och stressigt. okejdå, stressar gör man ändå, men man kan få en stor ljusglimt i vardagen som inte fanns förut på samma sätt.

2009-09-17 @ 18:39:48
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0