Tisdag, nu har idol börjat!

Hej!

Nu är det tisdag och det bästa med den här dagen är att Idol har börjat! Det var faktiskt flera som sjöng bra idag, kommer inte exakt ihåg vad alla heter men Jon som var sist ut var duktig enligt mig.
Imorse började dagen med estetisk orientering där vi lyssnade igenom en halv minut av alla intervjuer vi spelade in förra veckan. Alla fick recensera en intervju och prata om sin egen intervju, jag tycker att det gick bra. Ljudet på de intervjuer som min grupp spelade in var sådär men det gick i alla fall att höra vad alla sa. Efter den lektionen hade jag en lång håltimme innan lunchen, då pluggade jag lite och började skriva på några frågor man ska svara på i idrotten. Första frågan är svårast men jag ska fortsätta skriva imorgon eller på torsdag.

Det var segt efter lunchen för då skulle jag ha min första spansklektion som jag verkligen hade sett fram emot. Spanskan har ju varit inställd ganska länge men idag hade skolan sagt att vi skulle ha lektion. Men när lektionen skulle börja kom rektorn och pratade med oss och sa att vi inte hade någon lektion förän på fredag. De har i alla fall hittat en lärare nu så det är bra. På fredag måste jag kolla vilken bok vi kommer använda för skolan har inte beställt någon än. Eftersom vi inte hade någon spanska hade jag två timmars hål innan matten men då var jag med Josefine och några andra i klassen. Sen var jag jättetrött på matten och hann inte räkna alla sidor som ska vara klara tills imorgon. Imorgon har vi nästa lektion så jag får försöka hinna så långt som möjligt då och göra klart resten i helgen.

Efter skolan åkte jag hem och när jag hade ätit tittade jag på Idol! Nu ska jag prata lite med några, pratade i telefon samtidigt som jag skrev det här så det blev nog fel lite överallt.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: sarah

hej! i dag är det idol igen! ska du titta? det ska jag. ha en bra dag!

2009-09-09 @ 18:08:14
URL: http://topztyle.blogg.se/
Postat av: sarah

hej! i dag är det idol igen! ska du titta? det ska jag. ha en bra dag!

2009-09-09 @ 18:08:17
URL: http://topztyle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0