Tisdag, ganska seg dag

Hej!

Fastän jag faktiskt sov ganska bra inatt har jag känt mig jättetrött hela dagen. Jag börjar undra ifall jag håller på att bli sjuk eller ifall jag redan är lite sjuk för jag har haft jätteont i huvudet sen igårkväll plus att jag känner mig mycket tröttare än jag brukar. Såhär trött brukar jag inte ens känna mig när jag bara har sovit tre eller fyra timmar på en natt så något verkar vara skumt med mig. Min hals börjar göra ont också men imorgon får jag inte vara hes eller ha ont i halsen. Då har vi ju konsert och då vill jag kunna sjunga! Det blir i alla fall roligt att lyssna på alla imorgon, en del är verkligen hur duktiga som helst!

Jag har inte så mycket att skriva om dagen. Imorse körde taxichauffören hur segt som helst och skulle hålla på och skriva in saker på den där datorn eller vad det är. Det tog ju några hundra år och jag kom ganska sent till första lektionen. Tyvärr hann jag väldigt kort med mina två ljudbilder, Jonas och jag gick ut och letade efter bra vattenljud att spela in men vi hittade inga bra. Vi ska ju göra två bilder där vi tolkar liv eller död och jag tycker att vatten både kan vara liv och död. På en av ljudbilderna har jag tänkt ha vattenljud och lägga till barn som badar, jag får spela in barnen och vattnet för sig för att det ska fungera. Den andra bilden har jag inte kommit på än men nu har jag två veckor på mig att fundera ut vad jag skulle kunna spela in.

På vokalensemblen började vi sjunga en låt som verkligen både var svår och tråkig att sjunga. Sen sjöng vi If this is it som vi började på förra veckan och den är däremot rolig att sjunga. Sen var det lunch och därefter spanska. Elin och jag gjorde klart intervjun och läste upp den för klassen. Mitt spanska uttal är ju väldigt dåligt, det finns några i gruppen som pratar hur bra som helst och jag förstår inte hur de kan göra det. Läraren verkar i alla fall förstå vad jag säger så det är ju tur:)

Matten kändes inte lika seg som vanligt och det berodde på att jag förstod hur man skulle räkna det vi jobbade med. Det mesta av sannorlikhetsläran och en del av statistiken är verkligen svårt men jag förstår i alla fall g och en del av vg-uppgifterna. Men jag tror ändå bara att jag kommer få g på provet, vet inte varför det känns så, nu pluggar jag matte minst två timmar hemma varje vecka så det borde ju hjälpa lite.

När jag kom hem började jag läsa boken. Igår var jag så trött att jag inte orkade göra någonting efter att ha bloggat så jag gick och la mig och hoppades på att vara piggare idag, tyvärr hjälpte ju inte det ett dugg, typiskt. Jag håller med många andra om att den här boken är tråkig att läsa, det har inte alls hänt mycket trots att jag nu har läst ungefär en fjärdedel av boken. Det känns i alla fall bra att jag har hunnit läsa dit man ska ha läst tills imorgon. Undrar varför den här boken är så känd, jag har hört att många blir tvugna att läsa den på gymnasiet. Språket är svårt att förstå och sen har ju boken ändå ingen bra handling, i alla fall inte enligt mig.

Idol var bra ikväll! Jag tycker som vanligt att de flesta som går vidare till slutaudition är väldigt bra och idag fanns det nog ingen som jag verkligen ogillade. Morgondagens program kommer jag att missa på grund av konserten men jag får hoppas att ingen av mina favoriter åker ut. Egentligen har jag ingen stark favorit än, det är svårt också när jag inte ser namnen på de som sjunger. Men Erika och Erik är två personer som jag tycker om. Sen var det en tjej som bara är sexton år som verkligen sjöng bra, Jon är bra också och tjejen som låter lik Beyonce, undrar om någon av dem åkte ut idag. Nu ska jag chatta lite med folk och kanske lyssna lite på Twilight, skönt att jag har en stund över där jag kan göra lite vad jag känner för, det behöver jag.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0