Onsdag, skola och tandläkare

Hej!

Natten var inte alls rolig, jag kunde inte sova på grund av att jag hade jätteont i en tand. Tanden har gjort ont lite till och från ganska länge men sen några dagar tillbaka har den börjat göra ont hela tiden och värken får mig att inte kunna koncentrera mig i skolan eller att kunna sova. Vissa stunder försvinner den lite men sen kommer den ändå tillbaka, värst har det varit på kvällarna och nätterna. Inatt lyckades jag till slut somna någon gång runt tre eller halv fyra och somnade och vaknade ganska många gånger. Imorse ringde Nina tandläkaren och bokade en tid till mig, den enda tiden som fanns var klockan halv två och det innebar att jag missade både svenskan och engelskan idag. Men eftersom jag hade så ont tycker jag ändå att det var värt det.

På matten gick det väl sådär men statistik som också ingår i kapitlet om sannorlikhetslära känns i alla fall lättare än sannorlikhet. I alla fall lite lättare, i slutet av lektionen började vi gå igenom saker som jag tycker var jobbigt men efter att läraren hade förklarat mer för mig började jag äntligen förstå lite. I helgen har jag inte planerat att göra något särskilt förutom att repa inför frönan, sjunga på grönan och träna. Därför hinner jag ju plugga en del då, matten och engelskan är jobbigast. Sen får jag hoppas att boken vi ska läsa i svenska kommer imorgon eller på fredag så att jag kan börja läsa den. Huddinge bibliotek skulle skicka boken så nu slipper jag åka och hämta den.

På naturkunskapen pratade vi mest om miljön men nästa vecka ska vi börja jobba med något annat. Många hade inte skrivit läxan tills idag och därför gav läaren ingen ny läxa tills nästa vecka så det är skönt! Efter lunchen åkte jag hem för att därefter åka till tandläkaren. Jag behövde inte alls vänta länge innan det blev min tur och som vanligt fick jag börja med att bita på en sådan där stor grej. Jag tror faktiskt att jag för första gången klarade av att ha en vuxenbild i munnen, tidigare har den varit för stor för mig. Men det är ju lite bra, jag är ju snart vuxen. På bilden såg de inget fel men när tandläkaren tittade på mina tänder såg hon att en lagning hade lossnat. Det gjorde lite ont när de skulle sätta dit ny lagning men det som gjorde ondast var nästan att ta bedövningsprutan, jag fick ta två stycken eftersm den första inte hjälpte särskilt mycket. Bedövningen började mest kännas när jag hade gått utanför dörren, det är så typiskt. Det kändes konstigast att näsan var bedövad. Efter att jag kom hem har jag stört mig på nya msn, pluggat lite och chattat med några kompisar. Utan mina vänner skulle jag inte kunna leva, de betyder verkligen allt, familjen också såklart. Nu får jag hoppas att min tand slutar göra ont, tandläkaren sa att det finns en risk att jag måste rotfylla den. Jag får hoppas på det bästa för det vore jobbigt ifall jag skulle behöva gå dit igen och borra bort all lagning en gång till, det gör ju ondast när man ska borra. Jag kommer i alla fall ha ont några dagar till nu men undrar hur ont, fastän bedövningen fortfarande sitter kvar gör tanden ont menmen. Ikväll har jag Idol att se fram emot, hoppas att några bra är med!
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0