Onsdag, har inte mycket att skriva

Hej!

Ja, idag har jag inte mycket att skriva men jag skriver lite ändå:) Igårkväll pratade jag med några kompisar plus med en på skype som jag precis har börjat lära känna lite, han verkar tevlig:) Taxin var sen imorse och hittade inte till skolan så jag kom ungefär femton minuter för sent till lektionen. Chauffören körde långsamt men tur att jag kom fram till slut i alla fall. Tills på tisdag måste jag hinna räkna ganska många sidor i matteboken för nu ligger jag efter. Sannolikhetslära är inte alls lätt och svårare kommer det bli men mitt mål är att få godkänt i både matte och engelska b.

På naturkunskapen gick vi igenom några frågor som vi hade i läxa tills idag, läraren hade glömt att maila dem till mig men han pratade lite med mig om svaren innan lektionen började. Tills nästa vecka ska alla skriva en sammanfattning där man tar upp sina åsikter om miljön och skriver lite fakta om olika saker. Vi jobbar med miljön nu och om hur den har skadats av oss människor och av allt skadligt vi använder. Jag ska försöka börja med sammanfattningen imorgon.

Innan engelskan pratade jag lite med Ellen plus att Rebecka ringde. Henne ska jag åka till imogon efter skolan och träna på lite stämmor inför nästa helg. På engelskan började vi äntligen jobba med de korta berättelserna, eller om det nu är noveller, vet inte vad dem kallas. Det var enligt mig jättesvårt att förstå den första texten vi jobbade med men efter att ha diskuterat den i grupp kändes det bättre. På fredag ska man skriva en sådan där läslogg, trevligt, eller inte, jag är så trött på att göra det! Man måste dessutom skriva läslogg om alla tre novellerna.

Oj, nu måste jag skynda innan Idol börjar! På svenskan såg vi bara färdigt filmen om Hamlet. Slutet var ändå ganska bra fastän alla dog, musiken var fin plus att jag tycker att slutscenen var inspelad på ett bra sätt. Vi diskuterade fabel, motiv och tema i filmen och det gick ganska bra för mig att hänga med eftersom jag hade läst en sammanfattning. På kontaktlärartiden fick vi nya kort, det var bra för mitt är lite trasigt. Vi använder korten för att äta i matsalen och för att komma in i en korridor.
När jag kom hem chattade jag med lite folk plus att jag tränade en timme. Sen blev jag glad när Sverige vann fotbollen mot Malta! Vi lyssnade förresten på en dålig och tråkig fottbollslåt på kontaktlärartiden. Nu måste jag springa till tv-n!
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0