Tisdag, en ansträngande dag

Hej!

Den här dagen har varit väldigt ansträngande och intensiv, jag kan knappt komma ihåg vad jag gjorde imorse utan tror att det jag gjorde då hände igår.
Jag kom i tid till nationella provet och fick till och med vänta en stund innan man fick börja skriva. Men jag hann svara på de flesta av frågorna vilket kändes bra, dock hade jag som vanligt svårt för att läsa av diagram och andra bilder. Jag får hoppas att resultatet då man lägger ihop de båda nationella proven i matte åtminstone ger mig vg för det är där jag har legat hela året:) I nian kom jag ju försent till ett av de nationella proven och skulle egentligen kanske inte ha fått skriva men det fick jag göra ändå men hann knappt svara på några frågor. Det var nog förresten inte lika viktigt att komma i tid i nian för om man var sjuk under en provdag har jag för mig att man fick skriva provet en annan dag istället. På gymnasiet får man ju ingen andra chans även om man är sjuk, det är ganska dåligt tycker jag. Talen idag var inte särskilt svåra, eller jo, en del av de såklart men det kändes ganska bra när jag hade lämnat in provet, i alla fall som att jag hade klarat tillräckligt mycket. Som vanligt satt jag nästan så länge jag fick och blev klar bara någon minut innan.

Innan lunchen var jag tvungen att plugga datorkunskap, imorgon gäller det, då har jag prov på microsoft word, det finns mycket som är svårt där och som jag inte klarar av att göra men jag får hoppas på det bästa. När min asistent läste igenom allt kändes det i alla fall helt okej efteråt. Provet jag gör imorgon kan inte ge mig vg eftersom word senare kommer användas då jag har lärt mig andra program och man behöver kunna andra program också för att kunna få vg på att använda word.
Efter lunchen tränade jag noter i över två timmar, gissa hur jag kände mig efteråt. Nu har jag i alla fall fått ställa många frågor om provet och tränat på olika saker, att transponera och att läsa intervall och ackord uppåt och nedåt är väldigt svårt. Idag är det nio dagar kvar till musikteoriprovet och nio dagar kvar till sångprovet, två jobbiga prov på samma dag menmen. Nästa vecka blir förutom det väldigt lugn för det enda som står på schemat är ensemble, musikteori, körsång och individuell sång. Vi ska förutom det träna mycket själva i våra ensemblar eftersom terminskonserten är vecka tjugotre. Ensemblen gick förresten ganska bra idag, min mikrofon krånglade lite, jag tror att det var glapp i den men efter en stund fick vi den att fungera bättre.

Efter att jag kom hem har jag bara tagit det lugnt, plugga har jag faktiskt inte orkat göra. Ibland tycker jag att man måste få ta det lugnt, särskilt efter en sådan här dag, då jag skriver om dagen förstår jag om ni inte förstår hur jobbig jag tycker att den har varit men min hjärna känner av det tydligt. Huvudvärken har tyvärr kommit under kvällen och jag tror att jag snart ska gå och lägga mig, sömn är alltid bra. Några kompisar ringde tidigare och det var trevligt, jag pratade bland annat med Damir, min förra pojkvän. Det var länge sen vi pratade så det var roligt att säga hej och prata om ingenting en stund.
Nu orkar jag inte skriva mer utan ska nog lyssna lite på musik innan jag går och lägger mig.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Ronja

Jag förstår om du tycker att dagarna är jobbiga nu! Om jag tycker det är jobbigt nu och jag går i åttan måste det ju vara jättejobbigt för dig som går andra året på gymnasiet!

2009-05-20 @ 15:37:07
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0