Fredag, Björn fyller år

Hej!

Idag har jag mått bättre och jag tror att febern är helt borta nu. Imorse vaknade jag av att en fågel flög in i mitt rum och lät jättehögt. Jag hade haft fönstret öppet inatt på grund av att det var väldigt varmt i mitt rum. Fågeln flög runt och lät i några minuter innan den sedan flög ut igen, skumt. Efter att fågeln hade kommit kunde jag inte somna om utan gick istället upp och åt frukost. Sedan tittade jag runt lite på internet innan lunchen, jag åt tidig lunch idag eftersom min farmor var hungrig. Irre hade gjort en sorts grönsaksgrattäng som bland annat bestod av ägg, potatis, morötter och lite annat, den var god:) Eftermiddagen kändes ganska seg, jag satt mest vid datorn och sjöng. Karaokeparty är fortfarande en bra sida men nu behöver man betala för att sjunga vissa låtar vilket jag tycker är dåligt. Jag glömde min mikrofon hemma och använde därför datormikrofonen som inte alls är lika bra, jag fick mycket sämre poäng än jag brukar. Idag sjöng jag mest en låt som heter The climb, min kompis spelade upp den för någon vecka sen och nu har jag fastnat för låten:)

Senare på eftermiddagen kom Björn hem från jobbet, han fyller förresten fyrtioåtta år idag=) Tyvärr har jag inte hunnit köpa någonting till honom, många har fyllt år i slutet av april eller i maj och jag måste verkligen åka till stan och handla presenter snart. Det jobbiga är bara att jag aldrig kommer på vad jag ska köpa och tycker att det är onödigt att köpa någonting som personen man handlar till ändå inte tycker om. Ibland känns det som att en person redan har allt och då är det extra svårt. Pengar eller presentkort kan man ju i och för sig alltid ge men till sin pappa ger man inte sådant, inte jag i alla fall. De andra som har fyllt år vill jag helst inte heller ge det utan jag vill komma på något bra. Vad brukar man köpa till sin pappa egentligen?
Adam skulle ha kommit under eftermiddagen men det orkade han inte göra, det var störande.

Till middag åt vi klyftpotatis med kött, jag åt lax och de andra åt köttbullar och revbensspjäll. Efter middagen öppnade Björn sina presenter, några hade han redan öppnat imorse. Han fick en bok om svampar, två tjocka uppslagsböcker, små glas, knivar som är bra att använda när man äter kräftor eller andra skaldjur och sist en våg som väger väldigt exakt.
Talang började klockan åtta coh det hade jag sett fram emot hela dagen. Nu när semifinalerna har börjat har det blivit extra spännande tyckr jag. Det roligaste för mig är när en person sjunger, pratar eller gör något annat som man kan höra. En dansare var med idag men juryn tyckte att han var bättre förra gången, Emma Risbo sjöng låten Starkare och jag tyckte att hon var väldigt bra men att hon var bättre förra gången då hon sjöng en Black Sabbath-låt. Victor Pettersson som sjöng I will always love you hur bra som helst förra gången sjöng Hero idag, det var däremot inte lika bra men räckte ändå till en finalplats. Jag trodde inte att han skulle gå vidare eftersom han bara fick en grön knapp av juryn men folket höll inte med och röstade vidare honom:) På Victors presentation berättade han att han aldrig hade tagit en sånglektion utan bara härmat artister och lärt sig sjunga själv, det var coolt tycker jag för han sjunger verkligen jättebra även om det ibland hördes lite att han inte har lärt sig att sjunga på rätt sätt.
Gruppen Men var bra, de både sjöng och hittade på en bra text:) Juryn skickade vidare de till finalen. En tjej som höll på med rytmisk gymnastik var tydligen väldigt vig och kunde göra väldigt mycket med sin kropp.

Efter Talang, åt vi tårta, jag fick en bit utan grädde=) Det var en tårta med vaniljkräm, hallon och körsbärssylt, eller det kanske förresten var björnbär. Den var väldigt god i alla fall. Nu ska jag göra lite annat innan jag går och lägger mig, jag hoppas att morgondagen blir en rolig dag:)
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0