Söndag, en helt vanlig dag

Hej!

Den här dagen har varit precis som många andra söndagar och därför har jag inte särskilt mycket att skriva idag. Jordgubbarna var goda igår, jag åt mycket glass och en del jordgubbar. Jag brukar nästan tycka att lite mindre jordgubbar är godare än stora jordgubbar eftersom de stora inte brukar smaka särskilt mycket, mest vatten. Adam och jag skulle titta på Harry Potter och fenixordern lite senare eftersom det var länge sen jag såg den men av någon skum anledning ville inte filmen starta i min dator. Bilden försvann plus att det inte gick att välja någonting på dvd-n, det konstiga var att filmen fungerade utmärkt i början men att bilden försvann efter en stund. Jag lyckades till slut starta filmen på engelska men då visades ingen bild på datorskärmen, jag förstod en del ändå eftersom jag har sett filmen på svenska tidigare. Hela filmen orkade jag inte sett utan stängde av den efter ungefär en timme.

Idag vaknade jag runt tio, alltså mycket tidigare än vad jag brukar vakna på helgerna. Men jag är ledig imorgon också och då hinner jag sova ut:) Det enda jag ska göra imorgon är att ringa biblioteket för att beställa några talböcker, jag ska se ifall jag kan få ett konto på TPB så att jag kan ladda ner böcker direkt från deras hemsida. Den funktionen kom nog för inte länge sen, det vore ju mycket lättare än att behöva stå i kö till vissa böcker för att sedan hämta de på biblioteket. Men jag är inte säker på att vem som helst kan få tillstånd att ladda ner böcker men det borde ju vara samma sak som att låna dem och dessutom skulle ju inte TPB ha tjänsten ifall man inte skulle kunna använda den. Jag tror att det är Huddinge bibliotek som måste fixa det åt mig, jag har lite svårt att ringa bibliotek eftersom jag är rädd för att någon sträng tant ska svara. Sist gick det ju inte alls bra men jag får hoppas på det bästa. De kan ju inte vara hur otrevliga som helst. Om jag inte kan få ett konto får jag låna böcker på det vanliga sättet men det är jobbigt eftersom det alltid brukar vara kö till de bra böckerna. På TPB har de lagt ut de flesta nya böckerna, i alla fall böcker som jag tycker om.
Adam och jag har suttit mycket vid datorn idag, jag har sjungit till en låt med Shirley Clamp som heter I dina ögon, den är verkligen hur bra som helst och jag tycker jättemycket om låttexten! Nu försöker jag lära mig låten utantill, det går ganska bra. Vi har också pratat om hur Adams fest ska vara och vad man kan hitta på, vi får se hur det blir men festen borde åtminstone vara två nätter. När två personer åker från Skåne och Norrland kan man ju inte bara låta de sova över en natt, i så fall förstår man ju att de inte kommer. Vi funderar på att hyra en lokal vilket jag tycker låter som en bra idé. Hoppat studsmatta har vi gjort idag också, det var roligt plus att man får motion av det. Efter middagen åt vi glass och mango och gissa vad jag tyckte om det:) Nu kom jag hem för en stund sen, ska kanske lyssna lite på musik eller ringa någon kompis.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0