Söndag, hemma igen

Hej!

Nu är det sista gången jag bloggar på den här datorn innan den omformateras. Eftersom jag åker till Adam senare ikväll och lämnar in dator kommer jag inte blogga förrän på fredag eller senare, ni som vill läsa får gå in och kolla på fredag eller lördag:) Men jag kan verkligen inte förstå att det redan har gått två veckor sen jag åkte till England. Det har hänt mycket på kort tid och det här är verkligen en av de bästa eller kanske till och med den bästa resan jag har gjort! Jag känner att jag har blivit bättre på att prata, och lite på att förstå, kanske inte att förstå sådana där hörförståelseövningar man har i skolan men att förstå vanliga samtal. Vi får se om de här två veckorna hjälper mig i höst då jag ska läsa engelska b, det känns inte så men kanske lite. Det roligaste på resan var när vi åkte till nöjesfältet och när Naomi och jag var och såg konserten igår. Det tråkigaste kanske var lektionerna men då lärde jag mig saker plus att tiden gick. Att träffa människor och göra aktiviteter har varit roligt, när jag har pratat med personer i min ålder har jag känt att jag vågar prata mycket och den jag hade lättast att prata med var nog Naomi. Jag fick hennes facebook idag så jag kommer kunna skriva till henne ibland:)

Imorse gick jag upp tidigt och packade en del innan frukosten. Det konstiga var att jag inte alls hade några problem att packa ner allt när jag skulle åka till England men när jag skulle åka hem igen tog allt helt plötsligt mycket större plats trots att jag hade vikt ihop allt. Jag var dessutom tvungen att packa ner coca cola i väskan, igår köpte jag två tvålitersflaskor eftersom de inte hade mindre. Det som var speciellt med läsken var att en cola smakade körsbär och en smakade citrus, jag fick hjälp att hälla ner en halvliter av varje läsk i småflaskor för att jag skulle kunna ta med mig någon läsk hem. Resten av läsken fick Naomi ta hem, hon hade ingenting emot det, jag ångrar inte att jag betalade nästan fyrtio kronor för den speciella läsken, det var den enda speciella saken jag hittade tyvärr. Efter frukosten kom vi iväg och jag somnade lite i bilen. När vi kom fram checkade vi in och sen gick Naomi och jag runt i en affär där jag försökte hitta någon engelsk sak att köpa, allt var dyrt och jag kände inte att sakerna vi såg var värda pengarna. Jag var dessutom tvungen att betala pengar till Mary för att Nina betalade för lite förut, nu har jag bara några pund kvar och det är ingen idé att växla de till svenska pengar, sen kanske jag ändå åker till England igen någon gång, det hoppas jag verkligen! Att säga hejdå var tråkigt, jag kramade Naomi och fick en puss på kinden av Nick och Mary, jag har märkt att de pussar varandra i England när de säger hej och hejdå istället för att direkt kramas, det var lite annorlunda jämfört med Sverige.

Planet lyfte senare än vad de hade räknat med vilket gjorde att jag blev ungefär en halvtimme sen till Stockholm men Nina satt ändå i någon bilkö så det gjorde ingenting. Resan gick bra annars och jag kunde till och med sova lite. När jag kom fram tog det en stund att hämta väskan och lite sådant men personen som hjälpte mig var trevlig och jag pratade lite med Adam medan jag väntade på att allt skulle bli färdigt. Nina och jag åt en smörgås innan vi åkte hem, jag hade inte ätit sedan frukosten och var hur hungrig som helst! Det känns som sagt hur tråkigt som helst att resan redan är slut men jag hoppas att jag kanske kan åka på språkresa igen någon gång eller i alla fall åka till England! Innan jag åkte såg jag knappt fram emot resan utan trodde mest att den skulle bli tråkig. Men jag hade fel, okej, allt jag har gjort har inte varit roligt men jag har tränat på engelska och faktiskt börjat tycka om språket. Alla människor jag träffade var glada och trevliga, England var så bra! Nu ska vi äta här och sen åker jag till Adam, jag har saknat honom.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0