Söndag, de två senaste dagarna

Hej!

Nu skriver jag på den stationära datorn eftersom den bärbara är skum. Igår bestämde sig punktdisplayen för att sluta fungera och det är ju verkligen ett tecken på att datorn måste lämnas in igen, det är bara på några få hemsidor som punktdisplayen fungerar, jag förstår mig inte på datorer. När datorer fungerar är det verkligen hur bra som helst men annars kan man klara sig utan dator! Jag vet inte hur mycket tid jag har lagt ner på att vara arg på min dator, försökt fixa den på olika sätt och lämnat in den.
Igår var det i alla fall lördag men dagen kändes ganska seg och enligt mig mer som en söndag. På förmiddagen sov jag ut och efter att ha ätit en sen frukost lyssnade jag lite på musik. Senare åkte jag till Adam och var lite med honom. Det märktes att han var trött efter festen för han somnade nästan direkt när jag hade kommit. Men igårkväll sjöng vi lite och lyssnade på roliga låtar.

Imorse gick jag upp ganska tidigt eftersom jag skulle träffa Rebecka för att åka och simma med henne. Idag hade ingen av oss ont i halsen och därför gick det ju jättebra, taxin hittade till och med till rätt ingång:) Men innan jag åkte dit fick jag stressa jättemycket på grund av att jag ville sova så länge som möjligt, det gjorde att jag fick äta frukost jättesnabbt men jag hann göra allt och kom ihåg att packa ner allt. Simma gjorde jag bara för att jag vet att det är bra träning och för att jag vill ha bättre kondition. Det kostade fyrtio kronor att bada och det var inte överdrivet mycket, jag vet ett annat bad där det nästan är dubbelt så dyrt. Men det gick väl helt okej att simma även om jag inte tycker om att simma på djupt vatten. Varje gång jag gör det tror jag att jag ska sjunka fastän jag vet att jag egentligen kan simma lite. När vi hade simmat ett tag badade vi lite i bubbelpoolen innan vi duschade. Jag kommer ihåg att jag badade i bubbelpool mycket när jag var yngre för då var jag på ett badhus väldigt ofta. Att beställa taxi efter badet var svårt för de sa att det var tekniska problem men jag fick vänta hos Rebecka och Alex en stund. Nu dröjer det tre veckor innan jag träffar Rebecka igen för nu ska hon åka bort i ungefär två veckor och efter det är alnön i en vecka. Men jag får komma till henne på hennes födelsedag och det blir säkert trevligt:) Det blir tråkigt utan ledsagare nu för imorgon åker nästan hela familjen iväg till Grekland i en vecka och de vänner jag har pratat med verkar också ha mycket att göra just nu. Men imorgon ska jag åka till Björn och vara där ett tag och sen kanske det händer något roligt den här veckan som jag inte vet om än. Under eftermiddagen var Adam och jag ute och plockade vinbär och det var ju länge sen jag gjorde det senast. En del vinbär var ganska omogna men vi hittade ändå en ganska stor kastrull. Efter middagen åt vi jordgubbar med glass och det var väldigt gott, de hade köpt en jättegod jordgubbsglass och en gammeldags vanilj som passade bra till jordgubbarna.
Nu ska jag vara lite med Adam och sen gå och lägga mig ganska snart eftersom jag ska ringa syncentralen tidigt imorgon.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0