Lördag, tiden går

Hej!

Jag kom inte på någon bra rubrik så den fick bli sådär tråkig, sorry:) Men det stämmer ju faktiskt att tiden går hela tiden, det är redan lördag även om det inte känns så. I torsdags kväl pratade jag länge på skype plus att jag tittade på en massa filmer på youtube, det finns flera filmer där som är upplagda i olika delar. Jag såg en film som hette Alla älskar Alice, den var faktiskt jättebra! Filmen handlade om Alice som hade föräldrar som skilde sig, man fick se hur Alice kände och lite hur hennes föräldrar tyckte och var som personer. Det var väldigt intressant.

Igår tog jag det lugnt på förmiddagen, Irre och jag var ute och tog upp potatis och dill, de har planterat det hos Björn. Senare åkte jag tll Adam, taxin var sen som vanligt och chauffören verkade inte förstå svenska särskilt bra. Vi fick förklara flera gånger hur han skulle köra och säga samma sak flera gånger. Till slut kom jag dit i alla fall och var med och väntade på några som skulle komma, vi skulle nämligen fira Adam och hans mamma som har fyllt år i juli. När de kom åt vi lite nötter och chips och drack olika saker, jag drack juice. Efter det åt vi middag, Adam hade gjort en god förrätt och huvudrätten var potatis, skinka, kalkon, något annat kött, lax och sallad. Sen åt vi tårta, de hade köpt en frukttårta och en chokladtårta. Jag tycker att frukttårtan var godast för chokladtårtorna måste vara på ett speciellt sätt för att jag ska tycka om dem. Resten av kvällen satt jag mest och pratade med några och när alla hade gått somnade Adam nästan direkt.

Den här dagen har varit den tråkigaste lördagen på länge men när man har lov spelar det inte lika stor roll vilken dag det är eftersom man kan göra roliga saker vilken dag som helst nu förutom kanske på söndagar då en del saker är stängda. Men Adam och jag var ute lite på eftermiddagen och innan det sjöng jag på karaokeparty. Förresten är mitt nya rekord på Singstar niotusen niohundratjugo poäng nu. Det fick jag på Nanne Grönvalls låt Håll om mig, kort version. Jag känner några som nästan har fått tiotusen poäng, det vill jag också ha! Men ett problem är att jag inte kan se när jag missar toner ibland. Nu ska jag sluta skriva för att Kim ska ringa, det var länge sen jag pratade med henne. Datorn har börjat hänga sig igen och nu försvinner det bokstäver när jag skriver, jag stör mig! Det är alltid problem med datorn på något sätt.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0