Lördag, har tränat showdown tre dagar

Hej!

Förlåt för att jag uppdaterar dåligt men jag har varken hunnit eller orkat blogga de senaste dagarna trots att jag sov hemma från torsdag till fredag. Imorgon åker jag på läger i Sundsvall, det blir mitt absolut sista läger på alnön. Det är i och för sig några som är ett år äldre än jag som åker dit men jag kommer känna mig lite gammal om jag åker nästa år eftersom jag ändå egentligen redan är två år för gammal för alnön. Att träffa vänner och andra människor är roligt och imorgon kommer jag träffa folk som jag inte har träffat på ett helt år! Ett år har gått ganska fort och det är både bra och dåligt. Hur som helst känns det skönt att det nu har börjat hända saker för då känner jag inte att smmarlovet slösas bort, det känns bättre att göra roliga saker än att bara sitta hemma och ha tråkigt.

I torsdags skulle vi börja träna klockan tio, Nina körde mig till Haninge och jag träffade killarna i landslaget. Den enda som inte var med de här dagarna var Ida och det var ju tråkigt men jag träffar henne på VM:) Killarna heter Claudio, Andreas, Jonnie, Anders och Zebastian. Efter att ha värmt upp lite tränade jag bland annat attack och försvar. När man tränade försvar hade man ett mindre racket och det blev mycket svårare då tycker jag. Showdownbordet vi spelade på var annorlunda mot de bord jag har testat tidigare men det är bra att jag fick spela på det bordet för de kommer använda sådana bord på VM. Jag köpte förresten ett showdownracket eftersom jag inte hade något innan så det var bra. Vi åt mat från en pizzeria till lunch och mannen som kom och lämnade maten till oss var rolig. På eftermiddagen spelade vi i lag, det kommer man att göra första dagen på VM. Jag visste inte att man ibland tävlar i lag även i showdown. Det tog ganska lång tid innan jag förstod reglerna för lagtävlingen men det gick bra och det kommer bli roligt att spela i lag=) Man är tre personer i varje lag och sen byter man av varandra efter tre servar. Det lag som får trettioen poäng vinner matchen. Mitt lag förlorade för det mesta eftersom jag är mycket sämre än killarna men det var ändå roligt att spela. På kvällen åt jag middag med de andra och det var trevligt. Lite senare åkte jag hem för att sova men eftersom jag kom hem vid tolvtiden orkade jag inte blogga.

Igår började vi spela klockan halv elva och på förmiddagen tränade jag på att skjuta bollen på olika sätt, det var jättesvårt. Hmm, jag kommer faktiskt inte ihåg mer av vad som hände innan lunchen förutom att jag mest tränade på det och spelade någon match. Vi gick till en kinarestaurang för att äta lunch, när vi märkte att den var stängd hittade vi en annan. Där åt vi buffé som var ganska god, jag åt mest nudlar, vårrullar och friterade räkor. Efter lunchen spelade vi i lag igen och sen spelade vi matcher, alla spelade mot alla. För mig gick det otroligt dåligt men jag lärde mig väldigt mycket av att spela mot alla. Jag märkte att jag bara på en dag hade utvecklats en del eftersom jag fick bättre poäng i varje set då än i torsdags=) Två set var jag ganska nära på att vinna men förlorade ändå vilket var tråkigt menmen. På vägen tillbaka köpte vi glass, jag tror att ganska många både köpte glass i torsdags och i fredags men jag köpte bara det en gång och då tog jag en magnum strawberry white. Den brukar inte finnas i alla affärer längre och därför passar jag på att äta den när den väl finns. Till middag åt jag en sallad som var jättegod. Efter dt bestämde jag mig för att sova över i Haninge eftersom jag tyckte att det var roligt att vara med alla, några föreslog att jag kunde sova där och en person var jättesnäll och lånade ut lakan. Vi lyssnade på jättebra musik igår, det var allt möjligt men bland annat en idol jag hade förut och som jag fortfarande har men som jag inte har hört några låtar med på jättelänge. Igår hörde jag en ny låt med honom som jag tyckte om men som jag bara fick höra en gång, det var störande. Jag kallar personen Hägle men jag tror inte att det är många som känner till honom. Efter att några hade varit och lämnat av en kille på tåget kom de tillbaka och jag var uppe till över fem inatt. Vid den tiden kände jag mig ganska körd och var väldigt trött. Men det var roligt att lyssna och prata med alla, jag lyssnade mest men pratade en del. När klockan var runt sex somnade jag äntligen men tyvärr sov jag inte särskilt bra, det kan ha berott på att jag sov på ett nytt ställe.

Jag vaknade flera gånger under natten och när klockan var halv tio kunde jag inte somna om. Men jag låg och tänkte och halvsov ganska länge efter det. När vi hade ätit en sen frukost gick vi för att spela showdown en sista gång och jag vann äntligen ett set! Det kändes verkligen roligt, okej, jag kunde ha förlorat eftersom vi låg lika men jag lyckades göra mål och vinna setet. Jag duschade direkt efter att jag kom hem, det kunde jag ju inte göra igår eftersom det inte var planerat att jag skulle sova över där. Nu känner jag mig i alla fall ren och jag ser fram emot morgondagen. Att sitta på ett tåg länge känns inte särskilt lockande men jag får i alla fall vara med vänner så tiden kommer säkert gå fort. De här tre dagarna har verkligen hjälpt mig jättemycket! Jag känner att jag har utvecklats väldigt mycket och alla i landslaget är trevliga och har hjälpt mig och gett mig tips om hur jag ska göra för att bli bättre. Nästa gång jag träffar de är på träningsdagarna innan VM, jag längtar dit! Jag bloggar på lördag igen, det är en hel vecka dit men jag tror att jag tar med mig datorn och skriver dagbok för jag vill komma ihåg vad jag gör på mitt sista alnöläger! När man är sjutton år är man både för ung och för gammal för saker, en del läger är jag egentligen för gammal för och en del saker får man ju inte göra förrän man fyller arton år.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Hm, ganska osmart att vara uppe sådär länge om man ska träna dagen efter, men bra att det var kul i alla fall! =)

2009-08-04 @ 20:28:07
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0