Tisdag, skola imorgon

Hej!

Idag är det tisdag och arton dagar har redan gått. Imorgon börjar skola igen vilket jag inte ser fram emot. Men lovet har verkligen varit skönt och jag behövde det verkligen. Däremot är det synd att tiden går så fort när man har roligt. Det kunde i alla fall ha varit sämre, jag trivdes ju sämre på högstadiet. Som jag skrev igår sov jag över hos Ronja. Det var synd att Maja åkte hem så tidigt men jag fick i alla fall träffa henne en liten stund. Igårkväll spelade vi kort, bluffstopp, jag lyckades faktiskt bluffa några gånger utan att någon märkte det. Men oftast blev jag stoppad, jag vann i alla fall en gång tror jag, eller om jag kom tvåa, minns inte riktigt. Vi åt popcorn också, jag tycker inte om det särskilt mycket men jag åt ändå några. Sedan lyssnade vi på musik, Ronjas spellista var snäll mot mig och spelade inte alls många låtar med Within temtation. Det är en helt okej grupp tycker jag men vi hade redan lyssnat på dem ganska mycket under eftermiddagen. Spellistan spelade istället andra låtar som till exempel Shirley Clamp och Sanna Nielsen. Vi låg uppe och pratade ganska sent igår, vi pratade om mat och jag blev hungrig.

Imorse väcktes jag ungefär vid halv tio av att de andra redan hade vaknat. Men jag var seg och hade huvudvärk sen igår, jag känner fortfarande att jag har lite ont i huvudet men jag har i alal fall druckit mycket idag. Till frukost åt jag en smörgås med ost och drack varm choklad. Efter frukosten lyssnade vi på radio på Ronjas tv, de har bra kanaler. Till lunch åt vi pankakor, vissa blev lite brända menmen. Efter lunchen tittade jag lite på en server som Ronjas pappa har där det finns en massa karaokemusik och annat. Det var mest gamla låtar men en del av de är helt okej. Jag testade ett spel som hette Lockpick där man ska låsa upp olika lås, spelet är för synskadade. Det var svårt att komma igång i början men senare förstod jag lite mer hur man spelade. Nu pratar jag med Adam på skype, det är trevligt men det bryts väldigt ofta, hans internet är skumt eller så är det dålig mottagning någonstans. Men Adam köpte en massa dyra kläder igår, jag anser att han är snobb, han sa hur mycket pengar han fick kläder för och han har ju redan fått en massa dyra julklappar. Innan jag åkte hem spelade vi kort, Finns i sjöng. Det brukar vara ett ganska tråkigt spel tycker jag och ibland uttjatat men idag var det mycket roligare. Vi spelade med att man bara behövde två av samma kort för att få par och det gjorde att spelet blev mycket roligare. Jag kom tyvärr sist första gången vi spelade men andra gången Fick Ronja och jag lika många par. Att åka hem tog ganska lång tid, det var samåkning men taxin hittade i alla fall till Ronja, det brukar den inte göra annars. Nu ska jag sluta skriva och vara deprimerad, haha nejdå, det ska jag inte men lite tungt känns det.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0