Söndag, en lugn och skön dag

Hej!

Den här dagen har jag verkligen bara vilat. Läxor har jag struntat i idag men jag tyckte att jag var värd det. Senare ska jag i alla fall titta igenom några låttexter som vi ska sjunga imorgon. Eftersom jag inte har kunnat öppna dokumentet som min ensemblelärare skickade får jag nog ta låten med Eric Clapton. Min andra ensemblelärare har inte skickat några sångtexter till mig än, han verkar ha ganska mycket att göra för förra gången när han inte skickade det han skulle på länge, sa han att han verkligen inte hade hunnit det. Därför väntar jag på dem fortfarande.
För en stund sen sjöng jag lite, det var trevligt men imorse när jag vaknade kände jag mig lite hes men det gick över sen.
Adam och jag badade i hans badkar förut. Det var skönt, jag tycker inte om att bada i sjöar eller i havet men det går bra i badkar eller i bassänger där man känner botten. Jag kan simma men jag tycker ändå inte om att inte nå botten där jag är. Samtidigt som vi badade pratade vi om att Adam ska åka till Polen under påsklovet. Orättvist, jag hade också velat följa med, det verkar vara jätteroligt där tycker jag, Adam har berättat massor, plus att det finns en massa god mat där. Under påsken brukar det finnas en jättegod och mysig ostkaka plus att de har goda munkar och en massa annat mysigt!
Tänk om jag fick åka till Vietnam lika ofta som Adam åker till Polen. Jag har ju aldrig varit i Vietnam sen jag kom till Sverige och innan jag dör vill jag både hinna åka dit med Nina och Björn, mina föräldrar. De är ju skilda vilket förstör en hel del, min kompis som kom till Sverige samtidigt som jag kommer ju att åka dit med båda sina föräldrar samtidigt. En annan kompis som jag fick kontakt med igen för inte alls länge sen, vi träffade deras familj ganska ofta tidigare, har också fortfarande föräldrar som bor tillsammans. Varför skulle just mina föräldar skilja sig? De är ju inte ens vänner längre, verkligen jätteroligt, eller inte... Det är ju mest barnen som lider av det, oftast. Det blir nämligen dem som måste åka mellan sina föräldrar, föräldrarna skulle ju lika bra kunna åka till barnen varannan vecka, vissa familjer löser det på det sättet. Det är ju inte barnens fel att föräldrarna tar beslut om att skilja sig. Dessutom måste barnen ibland vänja sig vid att någon ny kommer in i familjen som en av föräldrarna skaffar vilket kanske inte alltid är särskilt roligt. Men man får vara glad för föräldrarnas skull och hoppas att de har det bättre med deras nya partner som de bestämmer sig för att leva med. Om man inte tycker om en eller flera nya familjemedlemmar kan man ju försöka att tänka att de bor där för att en av föräldrarna älskar sin nya partner och att man kommer att flytta hemifrån i framtiden.
När jag blir äldre vill jag antingen jobba med musik eller bli kurator eller psykolog. Jag vill i alla fall hjälpa människor på något sätt, kanske jobba med familjerådgivning, jag har börjat att fundera på det mer under senare år. Iblanc chattar jag med människor som av olika anledningar inte trivs bra hemma eller har det svårt och jobbigt på andra sätt. Det är intressant att höra deras tankar tycker jag. Det är svårt att kunna hjälpa personer som man inte träffar eller känner på riktigt men en del brukar säga att det bara känns bra att få skriva vad de känner till någon som inte känner dem. Jag kan också tycka att det är skönt att prata med människor som inte känner mig. Eftersom de inte vet vilka vänner jag har kan de aldrig säga till andra vad jag har sagt.

Vi skulle ha tagit en promenad idag men det blev inte av, vet faktiskt inte varför. Nyss läste jag några bloggar, jag läser mest några av mina synskadade kompisars bloggar plus några idolbloggar ibland. Jag vet inte alls många kändisar som bloggar, vilka bloggar brukar ni läsa? Skicka en kommentar om ni vet någon bra och rolig blogg:) Några i min klass bloggar också och där tittar jag in ibland. Ibland kan det vara roligt att läsa vad som händer i andras liv, dessutom kan man lära känna människor bättre då.
Nu ska vi snart äta middag här och efter det ska jag åka hem.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

Kul att du vill läsa min blog! E alltid kul när folk läser och kommenterar! Ska försöka ge lite kommentarer till din blog också =)



Jo men showdown är kul! Det tycker jag absolut att du ska börja träna om du vill!



Jaha ok, jo alltså det e ju verkligen bra att ha en ledsagare! Jag hade absolut inte fixat att inte ha någon! Menar man vill ju inte alltid ha med mamma och pappa eller Emelie... Och så vill man ju inte känna att man utnyttjar sina kompisar... De ska vara just kompisar och inte såna som hjälper för att de är snälla... Så tycker iaf jag!



Ha det bra!

Kram Nicolina

2009-01-25 @ 21:03:21
URL: http://www.pernheim.blogspot.com/
Postat av: Johan

Min blogg, den är bra den Vispen, ha ha ha ;)

2009-01-25 @ 22:45:15
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/
Postat av: Emma

Hur gör du för att det ska stå olika saker på saker? typ "din åsikt:)" ist för kommentar. det vill jag kunna!

2009-01-26 @ 16:07:54
URL: http://hopelosthead.blogg.se/
Postat av: ronja

www.satan.blogg.se

Skojig blogg!

2009-01-26 @ 17:33:05
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0