Onsdag, känner mig helt körd

Hej!

Idag är det onsdag och jag sitter i skolan på håltimmen. Jag känner mig helt körd, ärligt alltså. Men inatt somnade jag bra men vaknade flera gånger under natten istället, störande. När jag äntligen kunde somna vaknar jag en massa gånger.
Igårkväll var Adam och jag på en restaurang och åt, Adam bjöd mig eftersom det var sista dagen på lovet. Jag vet inte hur restaurangens namn stavas men den heter ungefär Jensens buffhus. Oj, det där blev nog helt fel menmen. Jag åt i alla fall lax och efter det glassbuffé. De hade mjukglass med olika topping som man kunde välja, man fick äta hur mycket glass som helst! De hade statyer som föreställde kor på restaurangen, jag tyckte att det var jättecoolt. I Indien har jag hört att kor är heliga, dit skulle jag vilja åka! Efter middagen igår gick vi runt lite på stan men det mesta var stängt och jag åkte hem ganska snart. Det var i alla fall trevligt och restaurangen hade god mat.

Taxin kom inte imorse och därför ringde jag växeln. Det hade blivit något fel och de skickade en ny taxi. Den nya taxin kom inte förrän vid halv nio då idrottslektionen började. Jag störde mig och kom ungefär en halvtimme försent men det fanns inte mycket att göra åt det. Det känns däremot orättvist att jag ska komma försent när jag ändå beställer i god tid, det är antingen så att de inte hittar eller att de är sena. Ibland när de hittar kommer jag till och med tio minuter för tidigt till lektionen och därför vill jag inte beställa taxin tidigare på morgonen. Min lista över sena ankomster kommer säkert inte att se bra ut när jag går ut gymnasiet men jag är aldrig sen annars utan det är bara när jag ska åka til idrotten. Det finns en adress dit men numret står ingenstans och därför måste jag alltid ringa min assistent som får förklara vägen för alla taxichaufförer.
På idrotten jobbade vi i alla fall med kroppens muskler. Vi satt i grupper och diskuterade hur man kan träna särskilda muskler. Magen verkar enklast att träna tycker jag.
Det var kallt ute när vi skulle åka tillbaka till skolan, snälla, kan det inte bli varmare snart? På matten började vi att jobba med kapitel fyra i boken som är ekvationer. Jag var otroligt trött men hörde ändå det mesta av vad läraren sa. Tills på måndag har jag några sidor att räkna men det ska nog gå bra när jag känner mig piggare. Idag hann jag också räkna men inte lika mycket som vanligt. Ekvationer är lite svårt tycker jag men jag börjar att förstå lite i alla fall.
Om ett tag börjar svenskan, då har vi en ny lärare, jag hoppas att hon är bra men jag har hört av andra elever att hon inte är lika bra som läraren vi hade förra terminen.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Emma

du skulle passat bra i Indien, blända..många som kan mjölka dig där!

2009-01-07 @ 14:26:38
URL: http://hopelosthead.blogg.se/
Postat av: ronja

sv: känns ju verkligen tröstande att veta att man gjort något bra med sitt liv, lagt in Sonja Aldén i sin spellista! Koden var <br/> men tvivlar på att du ser koden,tror att den byter rad du så du får fråga på msn istället.

2009-01-07 @ 15:10:35
URL: http://musikfreakar.blogg.se/
Postat av: Sharon

"Antag att talet är x..."

Jag kan nästan drömma mardrömmar om den meningen. Jag avskyr ekvationer. Särskilt när de är lästal. Lider med dig.

2009-01-07 @ 16:22:52
URL: http://shass.blogg.se/
Postat av: Johan

Nä, ekvationer är ingen hitt...



<br> byter rad.. skriver man </br> eller <br/> är det slut på den taggen, alltså det man har skrivit innan, så antingen skriver man det man ska skriva först och sedan </br> eller <br/> efter eller <br> före det man skriver, vad nu det har med det här att göra haha =)

2009-01-07 @ 20:31:24
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0