Fredag, lunchrast

Hej!

Igår skrev jag ju ett ganska långt inlägg och det gör att det blir kortare idag. Efter att ha bloggar igår läste jag engelskan, jag förstår en del av kapitlet nu i alla fall. Sedan lyssnade jag på en massa bra musik, mest på Sanna Nielsen.
Taxin var lite sen imorse men jag hann ändå komma fem minuter tidigare än min lärare. Som vanligt började vi med att sjunga upp, jag kom högre idag än förra gången. Jag försöker att våga mer nu men när de höga tonerna kommer känns det skumt att sjunga. Det går inte och man ska ju sjunga med hjälp av det där himla stödet och blabla, det är svårt! Vi började i alla fall att sjunga musikallåten, jag härmade min lärare och jag kan hela sången helt okej nu. Tur att jag lär mig texter snabbt. Fastän jag laddade min milestone igårkväll dog den idag, väldigt störande. Batteriet tog slut direkt när jag hade startat den, jag kanske borde be att få byta den. Imorse när jag startade den sa den nämligen att batteriet var fulladdat. Därför kunde jag inte spela in musikallåten som jag ska sjunga senare. Sångtexten finns bara med noter till och därför går den inte att scanna in i datorn. Men jag får be min assistent att skriva in texten ändå. Snart ska han opereras och efter det ska han vara borta några veckor. Vi håller på att leta efter någon som ibland kan hjälpa mig och det kanske blir samma person som skrev om synskadade förut och som jag har haft sånglektion med.

Efter skolan idag ska min farmor Irre åka hit och hämta mig. Vi ska åka och handla kläder till mig, jag fick ju det i julklapp av henne. Jag vill helst ha jeans eftersom jag egentligen skulle ha fått två par jeans i födelsedagspresent. Men sedan när Lovisa skulle ta med sig dem från Björn till Nina försvann dem antingen någonstans på vägen eller så ligger dem hemma hos Nina någonstans. Men vi har letat överallt och vi tror att byxorna försvann på vägen. Synd att det var två par som faktiskt kostade en del, jag fick mindre i födelsedagspresent också på grund av det. Nu behöver jag verkligen nya byxor eftersom jag fick en hel del tröjor. Min mormor gav ju mig tusen kronor att köpa en vinterjacka för och det ska jag försöka att hinna göra. Annars får jag köpa en bra vårjacka för den jag har börjar bli sliten.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Har du Milestone 311:an eller?



Jobbigt när assistenten är borta tycker jag...

2009-01-18 @ 01:06:43
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0