Tisdag, fettisdagen

Hej!

Igårkväll gick jag och lade mig någon gång vid ett, Adam var däremot uppe ganska mycket längre. Han pratade med mig när han skulle sova men då var jag väldigt borta:)
Imorse gav i alla fall Adam mig frukost på sängen vilket jag blev väldigt glad över. Det händer ju nästan aldrig, förut fick jag alltid frukost på sängen när jag fyllde år men på min senaste födelsedag var det ingen som orkade göra det. Ingen kom och sjöng på morgonen heller vilket också var tråkigt menmen. Jag tycker att det är roligt att få en present på morgonen plus att äta god frukost, morgonen är en rolig del av födelsedagen. Inte förra året men tidigare. Adam gav mig i alla fall smörgåsar och soppa:)
Efter att ha ätit frukost lyssnade jag på musik och sjöng, min röst är mer som vanligt idag, yes! Det som jag lyssnar mest på just nu är EMD och Mollys låtar från melodifestivalen!
Dagen gick och Adam segade sig lite innan vi skulle åka till mig. Men jag terrade honom lite tills han äntligen blev färdig med allt. Vi åkte hemifrån Adam vid femtiden, vi tog bussen och sedan tunnelbanan och åkte till en restaurang som heter Örtagården. Där åt vi vegetarisk buffé som verkligen var hur god som helst! Den var inte direkt billig men det var värt pengarna tycker jag:) Det fanns en del varma rätter plus en massa olika sallader. Sedan fanns det ost och kex, äppelpaj, fruktsallad, lite andra frukter och glass till efterrätt, gissa om jag blev mätt. Jag tyckte speciellt mycket om en pastasallad med pesto och någon pastagrattäng. Det fanns stekt potatis och banan också som var gott. Alla andra grönsaker var också goda, det enda jag inte åt var champinjoner. Medan vi åt var det en pianist som spelade och det var trevligt att höra fin musik samtidigt som man åt.

Efter att ha ätit oss mätta på Örtagården gick vi runt lite på stan innan vi sedan åkte hem till mig. När vi kom hit fick vi veta att Nina hade köpt semlor. Fastän jag var ganska mätt kände jag mig tvungen att äta lite eftersom det är fettisdagen idag. Fettisdagen är ju bara en gång om året och då kan man ju bara inte missa att äta en semla=) Jag lyckades trycka i mig en halv semla och mådde ganska illa efteråt, fastän jag hade fått hjälp med att ta bort det mesta av grädden smakade semlan jättemycket grädde, skumt.
Nu sitter jag i mitt rum och har nyss läst igenom dokumentet om ideologoer:) Nu var jag lite duktig här som orkade plugga säger vi=)
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0