Onsdag, har varit och simmat

Hej!

Det var ganska roligt på ungdomsgården igår. Adam hade lite tråkigt först eftersom ingen av hans vänner kom men sen spelade han ändå billyard under en stor del av kvällen. Jag satt först och pratade med Ronja, eller vi sa inte särskilt mycket. Några personer stod ute och skulle vara ledfyr till några synskadade som inte hittade till gården. Det såg nog ganska konstigt ut och seende människor som gick förbi tänkte nog lite konstiga tankar om dem, en kvinna hade frågat om de lekte kurragömma.
Senare kom det en journalist och några som tog bilder till en tidning. De intervjuade mig och Mickis lite. Om man ville fick man prova på Cheer leading också men jag orkade inte göra det. Jag var ovanligt trött igårkväll, väldigt synd med ttanke på att jag inte vill vara trött när jag träffar mina vänner. Alla andra kvällar när jag bara sitter hemma är jag oftast mycket piggare. Lite fyra i rad hann jag i alla fall spela igår men jag förlorade stort. När jag kom hem kände jag mig tvungen att plugga engelska. Jag startade min stationära dator som jag nog inte har använt på över en månad. Datorn har verkligen blivit hur seg som helst, bara att starta upp den tog över en kvart. Sedan segade den otroligt mycket när jag var inne på internet, jag föredrar min bärbara dator där jag ändå har alla läxor. Men igår tyckte jag inte att det var någon idé att ta med mig datorn hem eftersom jag ändå knappt skulle hinna vara inne på den.

Imorse var jag hur trött som helst, jag förstår inte hur alla morgonpigga människor fungerar. Efter att ha ätit lite, jag fick tvinga i mig en smörgås och lite yogurt, kom taxin. Istället för att ha idrott tillsammans med min klass idag skulle jag åka och simma. Jag gjorde det för betyges skull och ingenting annat. Simmar eller badar gör jag inte direkt frivilligt. De andra är ju inte tvugna att göra det och det står ingenting om det i betygsplanen men jag gjorde det idag eftersom jag ändå har Rebecka nu och inte Mattias. Med Mattias vill jag inte simma, vi skulle ju inte kunna byta om i samma rum till exempel. Taxin körde mig först till något skumt ställe, porten var låst och allting. Sedan körde han mig till en port där man behövde ett kort för att komma in. Till slut körde han mig till den rätta ingången.
Jag glömde att ta med mig ett hänglås vilket man behöver till skåpen men jag delade skåp med Rebecka och det gick bra. Efter att ha duschat lite gick vi ut till bassängerna. Det var kallt i vattnet och jag frös jättemycket i början. Men jag märkte att jag fortfarande kan simma, det gick. Men det gick väldigt långsamt och jag tyckte att det ibland kändes obehagligt att simma där det var djupt. Det var lika djupt i hela bassängen och jag vet inte ens hur djupt det var. Efter att ha simmat några längder visade en av personalen oss till en bassäng när det var mycket grundare. Jag bottnade precis där, där kändes det bättre att simma också.
Helt plötsligt satte det igång bubblor och någon grej som sprutade, jag blev ganska rädd för jag stod precis bredvid saken som sprutade. Ingen verkade vara beredd på det. Innan vi gick och duschade igen satt vi en stund i bubbelpoolen. På mötet sa de att jag fick göra annat också och inte bara simma hela tiden. I bubbelpoolen var vattnet mycket varmare i alla fall men jag vet inte direkt om jag tycker att det var skönt att sitta där. Att simma var i alla fall inte lika hemskt och tråkigt som jag trodde innan men jag gör hellre annat när jag tränar.

Vi hann precis komma i tid till matten, idag tittade vi på olika lösningar, vad som är g, vg och mvg. Sedan fick jag tillbaka lösningar på alla ekvationer som min lärare ville se hur jag räknar ut. Det är verkligen jättesvårt, jag hade nästan inte gjort någon uppgift på rätt sätt. Jag hade skrivit ekvationerna konstigt eftersom jag hade gjort ny rad väldigt ofta. Men jag gör ny rad eftersom det är svårt att läsa hela talet om jag inte delar upp det. Ekvationer har jag aldrig varit bra på och jag blir glad bara jag får g på provet nästa vecka, jag kan inte räkna med vg.
Nu ska jag plugga och göra lite allt möjligt innan svenskan börjar.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0