Fredag, nu är den här skolveckan slut också

Hej!

Om en stund ska jag ta tåget för att åka till Björn. Adam möter förmodligen Lovisa och mig på tåget, vi får se.
Idag började jag skolan en timme tidigare på grund av att alla skulle vara med och lyssna på när de som hade sånger kvar att sjunga skulle göra det. Men när klockan var halv tio var det bara jag som inte skulle sjunga som var där. Alla andra hade antingen struntat i att komma imorse och andra visste inte om att de skulle vara där. Jag var i alla fall med och sjöng upp men efter det fick jag bara lyssna på alla andra. En del var jätteduktiga! Men många var förkylda, det låter som att nästan halva min klass är sjuka just nu. Min hals är inte heller perfekt.
Egentligen skulle jag inte ha haft sånglektion på fem veckor nu men min lärare var snäll och sa att jag kunde få ha lektion på torsdag istället för på fredag nästa vecka. Vi skulle ha haft kompensation och ingen av min lärares elever skulle sjunga nästa vecka, sen är det ju sportlov och efter det skulle lärarna vara på intagningsprov när andra elever söker till Kulturama. Men eftersom jag inte fick någon lektion idag heller vill jag gärna ha det på torsdag.

Efter lunchen gick jag upp på rummet ett tag och sedan var det samhällskunskap. Ellen var tillbaka i skolan idag, trevligt:) Hon har varit sjuk hela veckan, i onsdags gjorde hon matteprovet men förutom det har hon inte varit i skolan. Vi pratade lite innan svenskan började. Idag skulle vi välja vilket ämne vi ska prata om och av de nio ämnen som fanns valde jag att prata om att stoppa tv-reklam för barn. Vi skulle komma på tre argument varför vi tycker som vi gör och tills på onsdag har vi i läxa att hitta fakta om ämnet, olika undersökningar kanske och jag ska fråga barn vad de tycker om reklam.
När jag kom hem pratade jag lite med Lovisa, hon har förresten också varit sjuk den här veckan. Jag håller tummarna för att jag inte ska bli smittad. Vi åt i alla fall lite Ben and Jerry-glass. Ellen och jag pratade om det idag och det var ju ett sammanträffande att vi hade köpt det. Jag provade en glass med banan som var god:) Det enda som var dåligt med den var att det var nötter i som jag tycker inte särskilt mycket om. En glass med någon sorts kladdkaka i provade jag också men den mådde jag lite illa av.
Nu måste jag packa, har inte hunnit göra det än.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0