Känner mig seg

Hej!

Nu har jag inte bloggat på länge eftersom jag knappt har gjort någonting de senaste dagarna. Allt har känts ganska tråkigt och jag har inte kommit på en enda sak man kan göra dessa dagar innan julafton. Många av mina vänner är antingen bortresta eller upptagna på annat sätt, annars hade jag ju kunnat träffa någon av dem. Imorgon är sista dagen innan julafton och då ska jag slå in de sista paketen och kanske göra något annat trevligt, ibland händer det ju saker som man inte har planerat, chansen att det skulle hända imorgon är tyvärr inte så stor men ändå. Söndagen är den enda dagen jag kan skriva om. På eftermiddagen väntade jag på taxin i över fyrtio minuter, chauffören var sen plus att det var samåkning. En bra sak var i alla fall att chauffören ringde och talade om att han var sen, dock inte förrän tjugo minuter senare än den tid då jag skulle bli hämtad. Jag hade ändå ringt resegarantin efter tjugo minuter men chauffören hann ringa precis innan. Det var hur mycket snö som helst ute den dagen och tydligen väldigt halt på vägarna. Rebecka väntade på mig vid en kyrka där deras kör hade sjungit. Vi åkte in till Hötorget för att köpa julklappar. Tyvärr kan jag ju inte skriva vad jag har köpt, tror inte att någon jag har köpt till läser min blogg, jag är i alla fall ganska säker på att ingen kommer göra det innan julafton men det kanske är bäst att vara på den säkra sidan. Vi gick i alla fall runt vid t-centralen och kollade lite. Rebecka köpte också några julklappar, en tröja hon hittade och skulle ha gett till en annan tjej fick jag istället då hon kom på att den passade mig. Tröjan känns ganska speciell, i början tyckte jag inte alls om den men efter en stund vande jag mig:) Tyvärr hann jag inte handla julklappar till så många jag egentligen skulle vilja köpa till men så är det ju ibland. Ändå har jag lagt ner runt tvåtusen kronor på julklappar i år, det är mer än förra året även om det kanske är värt det. I år har jag däremot försökt köpa ganska billiga julklappar till de flesta för att på det sättet kunna köpa till fler än vanligt.

Björn och Lovisa hämtade mig hos Rebecka och vi åkte till Irre för att träffa lite folk och äta middag. Som vanligt drack vi glögg när vi kom dit, den traditionen får inte brytas! På juldagen är det sista gången jag dricker glögg och sen får jag vänta nästan ett helt år innan jag får göra det igen. Middagen var väldigt god, jag åt lite olika sorters fisk, ägg och lite annat. Efter middagen höll jag på lite med en sorts spikmatta eller något liknande, den var lite rolig. Sen visade Jakob mig ett av sina game boy-spel och jag tittade när han spelade. När jag var yngre spelade jag Game boy väldigt mycket, både med kompisar i klassen och med mina kusiner. Tv-spel spelade jag ju också en del men jag tror nästan att jag satt mer vid Game Boyet, det var ju dessutom lätt att ta med sig när man skulle åka någonstans:) Anledningen varför jag började spela sånt var nog mycket för att jag mest hade killkompisar när jag var liten. De visade mig bra spel som även fungerar när man inte ser, i alla fall till viss del. Björn och Lovisa fick ofta hjälpa mig att gå till olika ställen men förutom det fungerade det mesta bra. I söndags fick jag hur som helst minnen från när jag var yngre.

Vi klädde granen som alltid är en tradition när vi åker till Irre precis innan jul. Jag hängde några av julgranskulorna på olika grenar så nu har jag har varit med och klätt en gran även i år:) Lite senare fikade vi vilket också är en tradition, vi testade lite olika kakor och åt som vanligt mandelmusslor med sylt och grädde=) Det är väl ungefär det jag har gjort de senaste dagarna. Både igår och idag har jag varit hemma och tagit det lugnt, dessa dagar har tyvärr varit lite för lugna för att jag ska tycka om dem. Tyvärr har jag knappt planerat in någonting alls under jullovet förutom nu under juldagarna och nyår. Det vore roligt ifall någon skulle orka med mig några dagar, synd att många av mina vänner ska bo så långt bort. Det är ju inte så lätt att till exempel åka till Norrköping, Dalarna, Göteborg eller Skåne. Nu när det är lov vore det ju i och för sig inte helt omöjligt men det är ju tyvärr extra dyrt nu under julen. Många jag känner har rest bort under lovet också, tänk vad skönt det hade varit att komma iväg lite. Nej men nu ska jag inte skriva mer för det här börjar ju bli skumt.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: emma

Åk hit vetja!;) här är det trevligt och det är inte alls dyrt..nejnej..

2009-12-23 @ 10:32:12
URL: http://hopelosthead.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0