Tisdag, jättebra föreläsning i skolan

Hej!

Gårdagen var en bra dag av mångra anledningar. Dels för att det var en rolig dag i skolan och jag pratade med några som jag inte hade pratat med tidigare, dels för att jag pratade med Christoffer som jag inte hade pratat med på ett tag och dels för att Ellen bestämde sig för att gå kvar på Kulturama! Jag trodde nästan att hon skulle sluta eftersom hon testade en annan skola några dagar men nu vill hon ändå gå kvar i min klass:)

Idag började jag inte förrän klockan tio och det var såklart jätteskönt! Den här dagen var den sista sköna dagen, imorgon börjar de vanliga lektionerna och det är synd att det just är onsdagar som jag har räknat ut kommer vara den tråkigaste skoldagen i veckan. Då har jag nämligen bara ämnen som inte har med musik att göra och det är dessutom ämnen som man behöver plugga mycket i. Ämnena på onsdagar kommer att vara matte, naturkunskap, engelska och svenska, lyssna själva hur tråkigt och ansträngande det låter. Hoppas att läraren i naturkunskap är bra i alla fall eftersom jag alltid har tyckt att just det ämnet är så otroligt tråkigt! I högstadiet kunde jag verkligen nästan somna ibland under de lektionerna.

Föreläsaren idag var i alla fall kanske den bästa jag har hört, jag har i och för sig inte gått på särskilt många föreläsningar men ändå. Özz Nöjen hette personen som föreläste, han brukar tydligen åka runt och göra det ibland. Det han pratade om var i alla fall bra och han verkade få alla att lyssna hela tiden. Han skämtade väldigt mycket men fick samtidigt fram bra saker och det gillade jag:) Föreläsningen var till för att vi ska bli motiverade att plugga i år och jag känner mig faktiskt lite mer motiverad nu. Özz pratade en del om sitt liv, hur det var för honom på gymnasiet och hur det har gått för honom senare. Sen sa han en del om vad han tycker om olika saker och jag märkte att vi hade ganska lika åsikter om vissa saker, det var trevligt=)

Efter att han hade pratat i ungefär en timme pratade en lärare och rektorn lite om vad som har ändrats i skolhandboken sen förra året. Jag hade redan hört det mesta eftersom jag fick höra det av kontaktläraren i torsdags men det gick ganska snabbt att gå igenom det som var nytt. De pratade ganska mycket om Fronter också men det fungerar ju inte för mig. Vi slutade ungefär klockan halv tolv så det här var verkligen en skön dag. Nu ska jag ringa en kompis som jag inte har pratat med på länge.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Torsdagar blir värsta dagen för mig även fast jag slutar 2 då. Måndagar och onsdagar är det 8-4, men då är det i alla fall lite bra ämnen. På torsdagar är det filosofi, religion, naturkunskap och historia. Det du.

2009-08-27 @ 21:40:21
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0