Onsdag, allt rullar på som vanligt

Hej!

Nu bloggar jag igen, det är ju lite trevligt:) Jag tränar mycket nu eftersom VM är nästa vecka. Det är bra att jag har lov för då hinner jag träna mycket istället för att gå i skolan. Det känns roligt att träna, när skolan börjar måste jag hinna träna också för annars är det ju segt. Undrar om jag överlever andra året på gymnasiet, det är ju det jobbigaste året, jag vet folk som nästan har gått under för att de har behövt plugga hur mycket som helst. Men att gå estet musik kanske inte direkt är världens jobbigaste linje. Jag ska ju läsa spanska nästa år och jag har glömt allt från högstadiet känns det som. Men jag valde spanska eftersom jag tycker att det var roligt och något ämne var jag ju tvungen att välja. Hoppas att läraren är bra i alla fall för om man har en bra lärare blir man ju mer motiverad och det.

Jaha, jag har tränat både igår och idag. Jag tränade med en från landslaget, Jonnie, ingen som läser vet nog vem det är men ändå. Han är bra på att lära ut och det känns som att det går framåt fastän jag lär mig segt. Okej, det som stör mest är ju att jag ibland förstår vad det är jag ska göra men sen kan jag försöka minst hundra gånger och kanske bara lyckas göra rätt en eller två gånger, då är man seg. Jag tränade i alla fall tre timmar både igår och idag och imorgon ska jag träna med några andra. Det finns förresten en hemsida man kan gå in på och läsa om showdown, hemsidan är på engelska men det står lite om sporten och VM där, gå in och läs om ni vill:
Http://www.showdownsweden.se

Det har varit varmt både igår och idag, hoppas att vädret fortsätter vara bra åtminstone hela den här veckan. Nu behövs ju solen för jag tycker inte direkt att det har varit ett varmt år i år, i alla fall inte där jag bor. Min mormor Lia kom idag och det var trevligt. Vi fikade, spelade kort och åt middag för en stund sen. När Lia och jag spelar kort spelar vi alltid ett spel som heter Maomao, det är ganska lätt att lära sig plus att det kan gå lite hur som helst när man spelar. Jag vann ganska stort idag så det var roligt. Men vi ska spela nästa gång vi träffas också.
Nu ska jag snart gå och cykla lite på den kära motionscykeln men jag skriver mer någon annan dag.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0