Påskafton, glad påsk

Hej!

Jag sov ganska länge imorse och det var skönt, Björn väckte mig vid elvatiden och sa att kusinerna skulle åka hemifrån sig snart och då var det dags för mig att gå upp. Visserligen tar det ungefär en timme för dem att åka hit men jag skulle äta frukost och göra mig i ordning lite.
Adam ringde till Lovisas mobil lite innan kusinerna kom, vi hade bestämt att han skulle ringa ikväll och det var därför som jag inte hade orkat starta min mobil. Jag vet att jag är dålig på att använda mobilen men det känns jättejobbigt på något sätt plus att min mobil laddar ur ganska snabbt. Men Lovisa och jag bråkade lite om hennes mobil medan Adam och jag pratade men det gick bra i alla fall:) Adam har det jättebra i Polen och äter en massa god mat, goda kakor och dricker en massa gott iste och mangojuice. Det är klart att han var tvungen att ringa när han satt på någon uteservering och åt någon jättegod mat med spenat, räkor och kräftor och drack mangojuice. Igår åt han sådan där god ostkaka också som jag får känslor av. Jag störde mig jättemycket på människan, han har slösat bort ganska mycket pengar på mat och annat men det skulle jag också ha gjort ifall jag hade varit i Polen. Det mesta är billigare där än i Sverige, man kan till exempel få en munk för mindre än fyra kronor. Adam har lovat att köpa med sig lite till mig eftersom jag har köpt ett påskägg till honom.

Lite senare kom kusinerna och när jag gick ut kände jag att det var strålande solsken. I skuggan var det också varmt men om man satt stilla för länge började man frysa lite, i alla fall jag. Men jag har lätt för att tycka att det är kallt.
Påsklunchen var god idag också, först åt jag två löskokta ägg med kaviar, igår var äggen ganska hårdkokta men idag kunde man välja vad man ville ha. Efter det åt jag sill, lax och kräftströmming och sist åt jag Jansson. Min farmor Irre gör otroligt god Jansson!
Efter lunchen ville en av mina kusiner sola, jag tittade på medan hon låg på en blöt filt som luktade hund. Jag fick hjälp att hämta en stol att sitta och sola på istället, det var skönare än att ligga tycker jag plus att jag inte ville ligga på den skumma filten. Konstigt nog började jag må lite illa efter lunchen, jag tror inte att det var på grund av att jag hade ätit för mycket men alla mår nog lite illa ibland. Det gjorde att jag inte ville äta någonting när vi fikade, jag drack bara lite påskmust och smakade en jordgubbe. Vi fick påskägg som bara innehöll choklad, gott! Det fanns ett band runt varje ägg som kändes coolt, det var någon sorts fjädrar på det tror jag. Jag valde ett ägg som hade lila band omkring sig, lila är en fin färg som man blir glad av:) Det fanns olika sorters choklad i ägget, äggen var färdiggjorda när man köpte dem. Choklad kan jag aldrig äta mycket av så jag tror att det kommer ta ganska lång tid innan mitt påskägg är uppätet.
Nu har kusinerna åkt hem för en liten stund sen och jag bloggade för att jag kände för att skriva lite. Ikväll åker jag förmodligen till en kompis och sover där men vi får se om det blir av.
Glad påsk!
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0