Fredag, påsklovet känns nära!

Hej!

Igår höll jag på med datorn i flera timmar, till slut fick jag den att fungera helt okej:) Det kunde ha varit värre och jag kunde ha behövt lämna in datorn till syncentralen men nu hade jag lite tur.
Jag pratade med Adam lite igår och vi ska ses imorgon, jag vill hinna träffa honom nu innan han åker till Polen på onsdag. Adam har skola nästa vecka och lov vecka sexton men han åker ändå iväg på onsdag. Det känns bra att vi förhoppningsvis får en kväll tillsammans innan han åker i alla fall=)
Några av mina lärare plus en del av lärarna som kanske ska ha mig nästa år fick prata med några från syncentralen igår, jag vet faktiskt inte vilka det var som kom. Men de ställde tydligen lite frågor, jag vet inte vad de pratade om men syncentralsmänniskorna var där i en och en halv timme.

Kvällen var lugn igår och jag gjorde inte särskilt mycket, det tog ganska lång tid innan jag fick datorn att fungera som jag ville. När jag gick ut imorse märkte jag att det var jättevarmt ute! Taxichauffören hade lite svårt att hitta till Kulturama men som tur var hann jag ändå komma i tid till sånglektionen.
Vi var i ett annat rum än vi brukar idag, ett litet rum med ett piano, det lät väldigt annorlunda att sjunga därinne. När jag sjöng upp försökte jag säga r och lite andra saker, det gick inte bra. Nu har jag tränat på de här himla r-ljuden hur länge som helst men ändå lyckas jag aldrig. Men jag ska inte ge upp.
Jag sjöng igenom både Här står jag och Empty room, vi får se vilken av låtarna jag sjunger på konserten. Båda låtarna kändes ganska bra att sjunga, jag tränade på att göra rörelser med armarna samtidigt som jag sjöng. Det var lite svårt men jag ska träna på det under påsklovet. Eftersom jag är dålig på att göra rörelser känns det ovant och ganska konstigt men dem flesta andra gör ju det. Men jag ska röra armarna när jag sjunger höga toner för då passar det bra kände jag.

Min assistent hämtade mig efter lektionen och vi gick upp på rummet och installerade om alla textviewböcker. Det gick ändå snabbare än vad jag hade trott innan. Jag fick ett påskägg av min assistent också, ett ganska stort påskägg:) Det var riktigt roligt tycker jag för jag får inte lika många påskägg som när jag var yngre. Julen var också roligare tidigare, jag såg fram emot den mer då och längtade mer efter alla paket. Nu får jag ju fortfarande paket men jag fick roligare saker när jag var yngre, eller paketen var fler då än nu. Men de var säkert billigare också. Jag hoppas i alla fall att jag kommer få åtminstone ett påskägg per år när jag är vuxen för jag tycker att det är en rolig tradition. Annars får jag köpa ett eget påskägg varje år för det klarar jag mig inte utan.

När jag skulle gå ner för trappan till matsalen var jag nära på att ramla i trappan men som tur var hände ingenting.
Efter lunchen var jag ute och gick till tvärbanan, om några gånger till kommer jag att hitta dit! Jag kunde gå utan jacka för första gången i år! Det är verkligen varmt ute, hoppas att värmen är här för att stanna.
Nu ska jag gå och ha samhällskunskap, efter det har jag svenska och sen har jag påsklov! Rebecka kommer och hämtar mig här och sen åker vi hem till henne. Shirley Clamp ska tydligen vara med på Så ska det låta ikväll och det måste jag bara se!
Hoppas att alla får en bra kväll!
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0