Annandag påsk, sista dagen på lovet

Hej!

Idag är sista dagen av mitt påsklov, det känns ganska tråkigt men jag har en del dagar att se fram emot efter lovet och det gör att det känns lite bra att tiden går. En jobbig sak med att lovet är slut är att jag kommer bli tvungen att plugga väldigt mycket eftersom min klass ligger efter i både matte och samhällskunskap. Alla nationella prov i både matte och engelska börjar snart plus att vi kommer ha vanliga prov och läxor samtidigt. Att skriva en essä i svenskan verkar hur svårt som helst men på något sätt måste jag klara det. Det är i alla fall inte jättemånga veckor kvar till sommarlovet men än så länge är det för lång tid kvar för att börja räkna ner dagarna.

Dagen har känts väldigt lugn och jag har känt mig oerhört seg, undrar om vädret påverkar lite hur man känner sig. Igår kände jag mig också ganska seg och vädret har varit likadant både igår och idag. Efter lunchen tog jag en promenad med min farmor, det var skönt att gå lite. Eftersom Björn bor i skogen är det ganska tyst här omkring och man hör inte lika många bilar och annat som man gör på vissa andra ställen. Luften känns renare här på något sätt också för i till exempel Stockholm och andra stora städer känner man att det är fler avgaser. Det kan vara skönt att gå i skogen ibland tycker jag men jag skulle inte vilja bo såhär lugnt i framtiden för jag vill bo någonstans där det händer saker och där man hör trafik och människor.
Efter promenaden satt jag i samma solstol som i lördags och solade, jag vet inte om det är en solstol men den passar bra att använda eftersom man kan välja om man vill sitta eller ligga ner i den. Jag hann tänka väldigt mycket när jag halvlåg där och hörde alla fåglar.
Senare på eftermiddagen kom Björn hem från jobbet och vi fikade, åt bullar och små hallongrottor. Sedan vet jag inte vad som hände med mig men jag blev plötsligt jättetrött och lade mig och vilade i någon timme, det kändes skönt efteråt men jag får se hur mycket jag kommer kunna sova inatt.
En tråkig sak med den här måndagen är att träningen är inställd, jag hade verkligen behövt träna nu innan sm men jag har nästa måndag på mig att träna i alla fall.
Ikväll åker jag hem och nu kommer jag inte träffa Björn på länge eftersom sm i showdown är om två veckor då jag skulle ha varit här egentligen men jag kanske kan åka hit någon annan helg istället.
Nu ska jag posta det här inlägget och sedan beställa en taxi hem.
/Vispen


Kommentarer
Postat av: Johan

Håller med dig, jag vill också hellre bo i en stad än på landet...



Så du ska på SM? Vi skippar det. Jag hade tyckt att det hade varit kul, men vi hade ju fått så mycket stryk så ja... så vi tar det nog nästa år istället =)



Om 2 veckor är jag föresten i Tyskland...

2009-04-13 @ 22:38:09
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/
Postat av: Alina

Kul att du vill lyssna på den!



funkar den här länken för dig?



embedded" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=2fSzijzuX5Q&eurl=http%3A%2F%2Femmiealina.blogg.se%2F%3Ftmp%3D13232917&feature=playerembedded

2009-04-13 @ 23:30:22
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: H A N N A ♥♥♥

Hoppas du får en bra dag! ♥

2009-04-14 @ 13:28:28
URL: http://esth.blogg.se/
Postat av: emma

sv: tog en daimstrut, Natta tog temptation, skulle också ha gjort det men orkade inte och dne var dyr!

2009-04-14 @ 19:04:19
URL: http://hopelosthead.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0