Torsdag, studiedag

Hej!

Nu så är klockan ungefär tolv och jag har precis duschat. Det känns verkligen jätteskönt att vi har studiedag för då kunde jag sova länge idag. Snart så ska jag gå och äta lite och efter det så ska jag packa för jag åker till Adam senare ikväll tror jag. På fredag så ska jag åka på USS stadsskattjakt. Den är tills på söndag och det kommer verkligen att bli roligt att träffa en del av mina synskadade kompisar.
Jag måste plugga lite också men jag ska göra det i taxin sen och imorgon när Adam är i skolan. Men Adam slutar vid elvatiden imorgon så det spelar ingen roll att jag får vänta på honom. Sedan så sover jag nog ganska länge imorgon också eftersom att jag kommer att gå upp tidigit både på lördag och söndag. En sak som är jobbig med min bok i engelska är att glosorna inte finns vid kapitlet, de som trycker böckerna på punktskrift gör det på ett dåligt sätt tycker jag. Glosorna finns ibland i en helt annan volym än kapitlet jag läser och då så måste jag bära på två böcker, plus datorn.

Det var roligt att se idol igår, det var en del bra som gick vidare. Men en person som jag tycker sjöng ganska bra gick inte vidare. Jag skriver mer senare för nu så har jag ingenting mer att skriva. Sedan så måste jag packa, det är inte direkt roligt men man måste ju ändå göra det.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: RonjaR

vispen!

Du står inte anmäld till statsskattjakten och så du vet börjar den på lördag, det står fel i usslingen. Men ta kontakt med maja och peter omgående, för du står inte anmäld!

2008-09-18 @ 15:15:10
URL: http://musikfreakar.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag är sur på dig Vispen. Du ska ju åka till skattjakten och ha roligt, orättvist! Jag kommer ringa och störa er sååå mycket bestämmer jag.

2008-09-18 @ 16:52:15
URL: http://hopelosthead.blogg.se/
Postat av: Johan

På tal om Idol så var det en från min skola som var med idag. Jag såg det inte, men Johan hette han också..

2008-09-18 @ 22:19:26
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/
Postat av: vispen

Johan var jätteduktig ju! Han gick vidare, han var sexton år om det är han jag tänker på och han hade inte kommit i målbrottet än, han var jätteduktig i alla fall.

2008-09-19 @ 00:09:03
URL: http://Http://vispen91.blogg.se
Postat av: Johan

Japp, det var han Johan som inte hade kommit i målbrottet =)

2008-09-20 @ 20:48:18
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0