Tisdag, håltimme

Hej!

Idol var verkligen bra igår tycker jag! De flesta av tjejerna sjöng hur bra som helst, jag tyckte väldigt mycket om Alice!
Jag var vaken och såg vem som åkte ut också igår, Viktoria var det. Idag så sjunger åtta killar men det missar jag nog tyvärr.

Nu så sitter jag i skolan. Tisdagar är sköna men samtidigt jobbiga eftersom att jag har ungefär tre timmars rast nu innan ensemblen. Jag får se vad som händer där idag för de andra ska göra prov men jag har inte fått allt till provet än så jag får göra det senare. Hoppas att vi hinner sjunga lite idag i alla fall.
Det finns inte mycket att göra nu, de som jag brukar vara med ibland har sång och pianolektion. Men jag kanske ska ta och plugga lite även om jag verkligen inte har någon lust med det.

På kultur och idéhistorian idag så delade läraren ut böcker och så pratade vi lite om de tolv titanerna. Jag har en äldre bok som inte är lika bra som den nya såklart... Men vi ska ringa och beställa den nya boken idag så jag får hoppas att den har tryckts. Annars så kommer jag att få vänta minst en månad på den. Vi ska i alla fall beställa boken på papper för jag tycker mycket bättre om att läsa långa texter på papper. Att läsa på datorn blir jobbigt efter ett tag tycker jag och så går det långsamt.
På öppen tid så var det några från Sydafrika som var på skolan och pratade lite om skolorna där och så dansade de till några låtar.
När jag kommer hem idag så ska jag äta lite och sen åka till ungdomsgården i Aspudden. Några av mina vänner kommer dit och jag vill träffa dem, Adam kanske också kommer.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Elin/Sugar

En som var med på idol eller något pluggar i Vindåker - där jag bor - det är liksom vääldigt litet så coolt typ :3



Allting är mycket jobbigare att läsa på datorn tycker jag ;O



Åh, Sydafrika, coolt :D Hur var skolorna där då? Hm, dans, jag älskar dans, men jag vågar inte börja för jag känner ingen här :(



Jag var i Aspudden i helgen! De hade öppet hus och jag känner några som går i skolan där liksom ;O

2008-09-30 @ 13:38:48
URL: http://quileuteheartbeat.blogg.se/
Postat av: Anonym

hej skulle du vilja rösta på denna bild mamma gjort på mig :)? skulle vara jätte gulligt! + om du röstar kan du också vinna en ny mobil telefon!, inte dumt va? pusss<3

" rel="nofollow">http://microsites.nokia.se/6220/view.php?id=5207315*

2008-09-30 @ 15:08:04

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback