Ska sova snart

Hej!

Nu så är jag hemma hos Adam, jag har försökt att sova men det går inte eftersom att jag sov så länge idag. Adam kan inte heller sova för han somnade en stund förut på eftermiddagen.
Vi åt jättegod middag idag som Adam lagade. Det är bra att Adam går hotell och restauranglinjen på gymnasiet för jag är verkligen dålig på att laga mat. Men jag ska börja att träna på det snart. Vi åt i alla fall kyckling med makaroner! Till efterrätt så åt vi mango med glass.

Idag så var det den sista dagen innan slutaudition på idol börjar nästa vecka. Det blir verkligen roligt att se det! Det var en del bra som gick vidare från Stockholm och från sista chansen. Sista chansen var spännande när det bara fanns en biljett kvar att dela ut och när det fanns tio personer som gick in och sjöng för juryn. För er som inte tittade så kan jag skriva att det slutade med att två personer gick vidare, en i juryn skrev sitt namn på en person som inte fick en biljett. De tio personerna som var med i sista chansen var i alla fall bra, många av dem spelade gitarr.
Nu så ska jag sova, vi får se hur lång tid det tar innan jag somnar. Jag ska lägga mig och räkna får haha. Vissa säger att det hjälper.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0