Rast

Hej!

Nu så sitter jag på Kulturama, jag har rast i några minuter innan matten börjar. Igår så kom äntligen matte 4000 så nu så har jag samma bok som de andra i min klass, det känns verkligen skönt! Boken liknar den äldre boken ganska mycket men det finns vissa saker som står på lite annorlunda sätt. Punktskriftstecknen för olika saker är bättre i den nya boken och det är jag glad för.
Som vanligt så har jag tränat på att gå olika vägar när de andra har haft idrott idag. Nästa vecka så ska jag kolla vad de andra ska göra, jag kommer ju att få betyg i idrott sen och då så är det ju viktigt att jag är med på idrottslektionerna också. Det gick i alla fall okej att gå runt idag förutom att jag som vanligt blev trött väldigt snabbt. Det är inte det att jag inte orkar gå utan det är så att jag blir så trött av att gå själv och lära in nya vägar.

Idol såg jag igår, slutaudition är nästan det bästa i hela idol tycker jag. Det fanns många som var bra, jag hörde inte vilka alla var för jag känner inte igen människor på deras röster än. Men det var två tjejer som heter Alice och Yazmina som var jätteduktiga. Jag känner också igen en kille som heter Johan på rösten som också är jättebra!
Annars så hände det inte så mycket igårkväll, plugga var jag tvungen att göra såklart och det gick väl okej. Men imorgon så har vi läxförhör på engelskan och det kommer nog att gå ganska dåligt.

Efter matten så har jag håltimme i nästan tre timmar, kul, eller inte..
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Elin/Sugar

Det går säkert jättebra med idrotten :)



Hm, jag har faktiskt inte tittat på idol i år :'O

Idag ska jag plugga, det kommer säkert gå bra :)

Det går nog bra för dig med!



Varför tycker inte du om håltimmar? :/

Jag tycker i och för sig inte heller om dem, för jag känner ingen i skolan, men jag funderar på att byta tillbaka till min gamla skola...

2008-09-24 @ 15:51:40
URL: http://quileuteheartbeat.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Superbra blogg! :D

2008-09-24 @ 17:47:31
URL: http://www.melan-tingeling.blogspot.com
Postat av: Johan

Han Johan på Idol, tjejerna står i ring runt honom i skolan säger min assistent haha =P

2008-09-25 @ 15:47:07
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0