Måndag, ska plugga ikväll

Hej!

Den här dagen har verkligen känts jobbig, jag har varit jättetrött hela tiden och dessutom haft ganska ont i ögat. Jag fick ont i ögonen igårkväll och det gjorde ont hela natten, i skolan också men jag tror att det håller på att gå över nu.
Ikväll så har jag en del att göra, bland annat engelska och matte. Vi har mycket i engelskan just nu, eller inte så mycket men jag lär mig segt och då tar det tid. Vi har två kapitel som vi ska kunna handling och en del glosor till. Provet nästa tisdag vet jag fortfarande inte hur jag ska göra, irriterande men imorgon så måste jag kolla upp det. Läraren som skulle kolla det var inte på Kulturama idag.
Vi gick i alla fall igenom det andra kapitlet på engelskan idag, inte så jättesvårt men lite. Sedan så pratade vi i grupper som förra veckan men det som vi pratade om fanns inte i min bok såklart...

På ensemblen så sjöng vi två låtar, en låt från 50-talet med Elvis Presley och en låt från början av 60-talet med Beatles. Ingen hade någon text idag och det gjorde att alla fick försöka att lära sig låtarna utantill, för mig så var det som vanligt och det gick helt okej. Man blev glad av låtarna och de var helt okej tycker jag. Idag så hade vi både en person som spelade bas och en som spelade trummor i vår ensemble så det var ju jättebra!

Till lunch så var det vårrullar som jag tycker var jättegoda!
Efter lunchen så var det kör och då så sjöng vi på låten Eagle som vi sjöng för två veckor sen också, det är lite jobbigt när jag inte har texten till låtarna som vi sjunger men som tur är så lär jag mig ganska snabbt, tycker jag själv i alla fall. Körläraren ska maila låttexter till mig sa hon idag så det blir säkert bättre sen.

På matten så kände jag mig jättetrött, det kändes som att jag skulle kunna somna när som helst, jag somnade aldrig, det var tur. Men jag räknade nästan ingenting så det måste jag också göra ikväll. Sedan så ska jag träna på en låt som jag sjunger på mina sånglektioner.
Jag fick veta att jag hade elva av tjugo poäng på mattediagnosen som jag gjorde precis när jag började på Kulturama. Alla tal kunde jag ju inte göra när jag skrev den, min assistent fick skriva åt mig eftersom att jag inte hade någon dator än då. Vissa tal var svåra att förklara tyckte han så jag är ganska nöjd med resultatet. Min mattelärare sa att jag låg på gränsen till vg och det känns bra för jag fick ju bara g i matte i nian. Sedan så sa matteläraren att det fanns de som fick sämre resultat än jag så det känns lite bra att jag inte ligger efter på något sätt.
Men som jag har skrivit tidigare så är engelskan lugnt jobbigast!

På mentorträffen så fick vi information om morgondagen då vi har hälsovårdsdag. Vi kommer att träffa skolsköterskan, lyssna på en föreläsning och vara på en workshop. Jag slutar klockan två istället för halv fem så det känns jätteskönt, jag börjar i och för sig lite tidigare men inte så mycket.
Vi lyssnade på en låt också på kontaktlärarmötet. Det var en låt med you 2 som jag nte kommer ihåg namnet på. Två och två så fick vi prata om vad vi tyckte om låten och sedan
Nu så ska jag plugga.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0