Gått runt i skolan

Hej!

Igår så hade min mamma Nina och hennes pojkvän Danne varit tillsammans i två år. Vi firade det med att äta tårta, det var en Budapesttårta sa Nina. På tårtan så var det mycket grädde och lite mandariner och nötter.

Nu så är jag på Kulturama, jag har matte snart. Undrar vad vi ska göra idag, min mattebok är ju linte likadan som de andras så det blir nog lite jobbigt om vi ska gå igenom saker. Men det onrdnar sig nog, vi ska försöka att beställa matteboken som de andra använder idag.
Min assistent Mattias och jag har tränat på lite olika vägar nu på Kulturama. Det var faktiskt ganska lätt att hitta här och det gick jättebra att gå tycker jag. Nu så hittar jag nästan in i skolan från där taxin lämnar mig och så hittar jag till trapphuset och till receptionen. Vi gick runt lite på några andra våningar också och såg hur det ser ut där.

Men nu så ska jag göra lite annat. De andra i min klass har ju idrott nu så det tar nog ett tag innan de kommer till Kulturama.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0