Första sånglektionen idag

Hej!

Igår så var idol i Lund, det var faktiskt flera bra som gick vidare. Jag tyckte om en tjej jättemycket och så sjöng den sista killen jättebra!

Nu så sitter jag vid Adams bärbara dator. Där finns det varken någon punktisplay eller talsyntes.
Det var väldigt irriterande idag för Nin från syncentralen kom och det visade sig att min punktdisplay har blivit installerad på fel sätt. De blev tvugna att ta in datorn och den kommer inte tillbaka förrän på tisdag.
Nu så skulle jag nyss posta inlägget som blev klart men då stod det att webbisdan inte kunde visas så då så är jag tvungen att skriva om allt nu, kul, eller inte.
Jag får klara mig utan dator på måndag och kanske lite av tisdag. Idag så hade vi som tur var bara en lektion så det gjorde inte så mycket att datorn inte fungerar. Men det känns såklart jättejobbigt för alla andra har det ju inte varit någ problem för.

Dagen började i alla fall med att jag hade sånglektion, det var först tänkt att jag skulle ha en lärare som heter Kerstin men på schemat så stod det att min lärare var Maria. Mattias och jag fick leta efter salen där jag skulle sjunga ganska länge. Men när jag tträffade Maria så blev det ändrat så att jag ändå ska ha Kerstin i sång.

Först så gick vi igenom kursplanen för sång. Jag kommer att ta sånglektioner i tre år. Betygskriterierna lät ganska svåra och det låter som att det blir svårt att få bra betyg men godkänt borde jag ju i alla fall klara.
Men efter att ha gjort det idag så sjöng jag upp, det var lite svårt, bland annat att säga långa r och att sjunga på lite olika sätt.
När jag hade sjungit upp så fick jag sjunga en blueslåt som heter Lasse liten eller något liknande. Texten på låten var inte så jättebra men melodin var okej.

Till lunch idag så var det ris och grönsaksgryta, helt okej. Efter att ha ätit lite så gick jag ut och satt och pratade lite med några i min klass.

Sista lektionen idag var svenska. Vi fick några papper och först så skulle man jobba enskilt och skriva in olika djur på olika ställen i en park. Att placera djuren var svårt för mig men Mattias hjälpte mig och jag gjorde så gott jag kunde. Man fick en text där det stod olika saker om djuren, att barnen var rädda för vissa djur och så, då skulle man tänka lite och placera djuren i parken. Sedan så skulle man jobba i grupp och bestämma hur parken skulle se ut. Några grupper fick redovisa men min grupp behövde inte göra det. Men alla fick skriva lite om vad man hade gjort.
Det som var lite jobbigt på svenskan idag var att de flesta pratade väldigt mycket och hade svårt att lyssna på varandra. Men det blir säkert bättre sen.

Jag åkte till Adam direkt idag med färdtjänst. Vi försökte att ringa skoltaxin ganska länge men där var det upptaget väldigt länge. När vi äntligen kom fram så sa de att min taxi redan var avbokad, det var konstigt. Färdtjänsten kom i alla fall i tid.

Jag hörde att tvåorna och treorna skulle träffa ettorna idag, jag vet inte vad de ska göra men jag hörde att det var någon sorts nollning. Eller jag vet inte faktiskt men jag kan inte ta mig dit för jag vet inte var det är någonstans och sedan så kan jag ju inte åka själv till nya ställen.

Det blir roligt imorgon för då ska nästan hela min familj åka kryssning till Åbo med Viking line. Jag har aldrig åkt Viking line, bara Silja Line men båtarna är ganska lika varandra säkert.
Vi åker imorgon och kommer hem på söndag, det hade varit roligare att stanna lite iFinland men det gick inte.
Nu så ska jag sluta skriva för det är jobbigt när jag själv inte kan läsa vad jag skriver, sorry för alla felstavningar i det här inlägget.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Emma

Lund rules vet du. :) du ska få se!

2008-09-05 @ 16:41:13
URL: http://hopelosthead.blogg.se/
Postat av: Johan

Vad sa jag! ;) jag sa ju att den säkert var felinstallerad eller något..



Den där sångkursen klarar du =)



Ja, det brukar vara lite sådär med nollningen och så, förra året fick man ingen direkt info om var eller vad man skulle göra, bara att det var..



Du skriver ju nästan inga fel alls trots att du inte kan läsa det själv, det är ju asbra ju =)

2008-09-05 @ 23:40:05
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/
Postat av: Elsa

Nollning är ändå ingenting som du vill gå på ;)

2008-09-07 @ 16:06:25
URL: http://minipinan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0