Datorn kom idag

Hej!

Nu så skriver jag ett kort inlägg om dagen. Efter det så måste jag plugga lite, jag har en engelskauppsats som jag ska börja skriva på tänkte jag, jag ska i alla fall börja fundera på vad jag ska skriva. På torsdag så har jag engelska nästa gång så det är ju i och för sig två dagar tills dess men det tar lite tid för mig att skriva på engelska.

Första lektionen idag var kultur och idéhistoria. Vi hade först problem med att veta vilket klassrum vi skulle vara i men det ordnade sig till slut. Det står samma klassrum för flera klasser ibland så det blir lite jobbigt men det brukar ju vara så i början.
På lektionen så pratade Eric, läraren, om det trojanska kriget. Han berättade sagan om Troja och sade namn på en massa gudar som jag inte kommer ihåg. Jag kunde ju inte anteckna heller så det var jobbigt men det som vi pratade om idag borde ju stå i boken. Ämnet verkar svårt och tyvärr så är jag inte så intresserad av att lära mig saker om just det ämnet. Men det finns verkligen ämnen som är tråkigare, jag kommer i alla fall ihåg en del från idag.

Öppen scen var nästa lektion, en som jag inte kommer ihåg vad han heter pratade lite. Han pratade på engelska och det var en del som jag inte förstod, sedan så var jag väldigt trött så ja. Men vi gjorde inte så mycket, vi skulle stå upp och göra olika saker, skrika våra namn och göra andra ljud, det var lite skumt.

Till lunch idag så åt jag pasta med bönröra, helt okej. Efter det så ringde jag Adam en stund och sedan så satt jag och pratade med Ellen från min klass. Det var trevligt, vi pratade om allt möjligt, olika gymnasium och annat. Imorgon så kanske vi ska göra någonting på håltimmen som nästan är tre timmar.

Klockan två som kom Nin från syncentralen med datorn, den fungerade! Jag skrev ut schemat och engelskan, jag ska kolla mer saker imorgon och så måste jag ju beställa den nya matteboken.

Ensemble var sista lektionen, då hade vi en vikarie istället för Alex som inte var på Kulturama idag. Vi sjöng först igenom en blueslåt och efter det så sjöng vi en annan låt. Stevie Wonder sjunger den låten egentligen, jag vet inte vad låten heter men jag tycker att den var jättebra! Vi sjöng olika stämmor, jag sjöng den lägsta stämman. Sedan så sjöng jag solo på lite av den första versen.
Men nu så ska jag titta lite på engelskan.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0