Torsdag, har pluggat

Hej!

Nu så har jag äntligen pluggat, i över två timmar faktiskt. Det känns jätteskönt och jag tycker att jag har varit duktig nu haha. Innan jag började skriva det här så kände jag mig glad men nu så känns det tråkigt igen för jag fick nyss veta att jag inte kan vara med Adam på höstlovet när han åker till Norge med sin familj. De har olika rabbatter, både på hotell och resan och det blir för dyrt för mig att följa med när jag inte har några rabbatter. Ibland så betyder pengar mycket, man kan göra roliga saker, nästan allt som man ska göra behöver man pengar till. Nu så har jag ingenting inplanerat för höstlovet förutom teaterlägret som är en helg, det är i alla fall något. Om jag hade läxor att göra på lovet så kanske jag skulle ha gjort dem. Men lärarna ger såklart bara en massa läxor då man går i skolan och inte på loven. Men det är ibland så att jag har minst att göra varje gång det är något längre lov. När man får läxor så går man ju i skolan hela dagen och sen när man kommer hem så ska man sitta och plugga i flera timmar, sen går hela kvällen åt till det.

Jag är i alla fall glad för att jag nästan är klar med svenskan och för att jag har kommit igång lite med engelskan. Nu så har det däremot tagit stopp och mina idéer om vad jag ska skriva om finns det inte så många kvar av längre.
Det var i alla fall en kort dag i skolan idag. På samhällskunskapen så fortsatte vi att prata om demokrati. På fredag om två veckor så har vi prov på välfärd och demokrati. Hoppas att det går bra för mig. Sedan så har vi ju matteprov på måndag så i helgen så ska jag skriva på engelskan och plugga matte hade jag tänkt.
På musikteorin så pratade vi om intervaller, man ska lära sig olika låtar till varje intervall. Det enda intervallet som jag känner mig osäker på är nog stor ters. Jag ttrodde först att jag kunde det men när musikläraren spelade upp det för mig så kunde jag det knappt. Förutom intervaller så ska vi lära oss att spela olika skalor, vi ska lära oss tonstegen och att kunna spela skalan från alla toner.

Efter lunchen så hade vi engelska, då så började jag att skriva om när jag spelade in här är jag Elvira. Det var ju det bästa jag kunde komma på. Jag fick ju förslag på andra saker också men jag kunde inte komma på så mycket att skriva om dem. Okej, det här med filmen går inte heller så bra menmen. Hemsidan finns fortfarande kvar från det i alla fall.
http://www.ur.se/hararjag/elvira.html
Där kan ni gå in om ni vill och lyssna på när jag pratar. Min röst har förändrats en del sen dess men inte så jättemycket säger andra.
Engelskalektionen var lite rörig som vanligt men jag hann i alla fall skriva en del.

Jag måste be om att få ledigt från ungefär klockan tre på måndag vecka 43. Vi slutar i vanliga fall fem, jag vet inte hur gymnasieskolor är när de ger ledigt. Men en som jobbar på en tidning för synskadade hörde av sig till mig idag och berättade att hon har bestämt att hon ska träffa Sanna Nielsen den måndagen klockan fyra. Hon skrev att jag får följa med och ställa frågor om jag vill och det skulle verkligen kännas jätteroligt tycker jag! Sanna Nielsen är en av mina idoler och har varit det sedan länge, jag tycker jättemycket om hennes sångröst! Så om inte skolan ger mig ledigt så kanske jag skolkar. Jag har aldrig skolkat förut men om jag skulle få välja... Ja, då vet jag faktiskt inte hur jag skulle göra. Men vi har temavecka den veckan och då vet jag inte om vi har vanliga lektioner. Annars så missar jag en del av matten och den skulle jag ju kunna jobba med hemma och efter matten så har jag kontaktlärarmöte. Det kanske är bra att vara med på men inte så jätteviktigt kanske, jag vet inte. Men jag vet inte ens om vi har vanliga lektioner den veckan så ja.
Men nu så ska jag fortästta att plugga lite.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Emma

Hur är det man gör för att få träffa folk där egentligen, Kim fick ju träffa Felix också. Hmm. Verkar ju kul, om man hittade någon man ville träffa.

2008-10-02 @ 19:30:44
URL: http://hopelosthead.blogg.se/
Postat av: Sharon

Åh, lätt att jag hade skolkat (om jag inte fick ledigt) om jag varit i din sits. Inte för just Sanna Nilsen kanske, men om det var någon jag ville träffa. Jag är inte för skolk, det är inte det jag menar, men... Träffa någon sådan. Stå på dig för ledigheten, annars - Stick iväg ändå! :)

2008-10-03 @ 00:55:48
Postat av: Johan

Jag hade skolkat om jag inte hade fått ledigt då, men inte för Sanna Nilsen då hehe =P men någon annan..



Jag lyckades skolka utan att få ogiltig frånvaro en gång =P

2008-10-03 @ 10:00:05
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/
Postat av: RonjaR

nej, nu dör jag av avundsjuk. När jag ska fråga oboj efter att få träffa någon så har det antingen inte blivit av eller så har någon annan föreslagit personen för mig.

Jag hade lätt skolkat, men vill du inte så kan jag göra det istället ;) jag har slutat redan tre. Slutar halv två på onsdagar. Hihi, annars skuggar jag dig ;)

2008-10-05 @ 10:48:11
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0