Söndag, tar det lugnt

Hej!

Nu sitter jag hos Adam och lyssnar lite på när han spelar datorspel. Jag sitter vid min dator och chattar lite. Igårkväll såg vi en film med Adams familj, filmen var ganska bra men det var många som dog och det var dåligt. Jag tycker inte direkt om att se filmer där många människor dör. Men det gör ju ibland en film mer spännande och på det sättet kan det ju vara okej om någon dör.
Idag har det inte alls hänt mycket, jag har bara tagit det lugnt. Adam har försökt att installera ett virusprogram på sin dator men det var svårare än vad man tror att göra det.
För en stund sedan lyssnade jag på Sonja Aldéns skiva, den är helt okej. Det tar ganska lång tid för mig att tycka om en del låtar men jag brukar tycka om det mesta när jag har lyssnat på det några gånger. Men det var en del låtar på skivan som jag fastnade för direkt.
Om några timmar ska jag åka hem, det känns inte roligt men det är ju skola imorgon. Jag har inga planer för vad jag ska göra nästa helg men någonting blir det väl. Imorgon är det i alla fall temavecka och det ser jag faktiskt fram emot. Hoppas att min grupp blir bra.
Nu ska jag följa med ADam till tvättstugan och hämta en matta.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: jojje

hej hoppas allt e bra med dig och adam, hälsa.

2008-10-19 @ 19:22:33
URL: http://jojjez.blogg.se/
Postat av: Johan

Actionfilmer är kul =) fast man hänger inte med så bra när det är engelskt som de flesta actionfilmer brukar vara.. men det är kul när det sprängs och folk skjuter och har sig =P

2008-10-20 @ 17:04:36
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0