Onsdag, är med Adam

Hej!

Nu har mer än halva höstlovet gått, det är jättesorgligt ju! När skolan börjar igen nästa vecka kommer man säkert att få hur mycket som helst att göra! Det här inlägget skriver jag från min stationära dator. Den har verkligen börjat sega ihop totalt och laddar hur segt som helst. Vi får se hur länge den orkar innan jag blir tvungen att formatera om den. Jag brukar tyvärr formatera om mina datorer någon gång varje eller varannat år.

Den här dagen har gått ganska snabbt i alla fall. Adam och jag tog bussen och gick av nära en affär som heter Små smulor. De säljer olika saker som människor ger bort. Adam köpte ett datorspel men han fick fel spel i förpackningen märkte han när han kom hem. Jag hittade en film om Pokémon. När jag var yngre älskade jag pokémon och idag hittade jag en film om en av mina favoritpokémon, det är en ko såklart.
Efter att ha gått runt ett tag på Små smulor bestämde vi oss för att åka vidare till Skärholmen. Adam blev lite besviken för att de inte hade en affär som säljer billiga datorspel där men dit ska vi åka imorgon istället. I Skärholmen gick vi i alla fall först in i en affär där jag köpte mangojuice. Efter det gick vi runt på Lidel ett tag, jag köpte lite godis och Adam köpte chips och läsk till teaterlägret. Det är ju Adams sista år på lägret och han brukar tycka om att ta med sig saker att bjuda alla andra på, det är ju snällt. Godiset på Lidel var i alla fall gott, de har en del sorter som inte brukar finnas i andra affärer. Det finns till exempel en sorts ananasgodis som jag tycker om. Efter middagen idag åt jag en bit av en sharonfrukt, de är hur goda som helst tycker jag!
Att åka hem till mig har gått bra. Men här stannar vi bara tills imorgon då vi åker tillbaka till Adam igen. Jag ska bara packa lite och göra lite annat. Nu ska jag lyssna på Sonja Aldén!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Dennis

Usch, man vill att höstlovet börjar om igen! ^^

2008-10-30 @ 14:17:48
URL: http://www.dennism.se
Postat av: Julia

mer än halva har gått :(

2008-10-30 @ 15:52:42
URL: http://jsomijulia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0