Om tisdagen

Hej!

Nu är det onsdag men jag ska skriva lite om vad jag gjorde igår. Nu sitter jag hos Adam, jag tog inte med mig min dator hit för jag trodde ju inte att jag skulle åka hit. Men jag skriver på Adams bärbara dator nu, vi får se hur många stavfel detblir den här gången.
Igår började vi klockan tio igen, en som syntolkar film kom dit. Filmen vi såg igår hette Bron till Terabitia, vet inte hur det stavas. Filmen var nog mest till för de som är lite yngre. Men jag tycker att den var helt okej. Den handlade om en pojke som var ganska ensam men hans lillasyster ville gärna vara med honom. Pojkens föräldrar brydde sig mer om hans lillasyster än om honom. Men det börjar en tjej i hans klass, de blir vänner och börjar att fantisera om ett ställe där bara de två kan vara. Filmen är ganska sorglig ibland men den slutar bra.
Efter att ha sett filmen var det lunch, jag köpte någon skum mat i kafféet. Mickis kom och bjöd mig på godis som hon hade fått och sen kom det några konstnärer som visade hur man gör olika konstverk. De var synskadade, jag satte mig och försökte göra någon grej för serveter, det var väldigt svårt. Jag kom en bit innan jag bestämde mig för att ge upp, det skulle ha tagit lång tid att bli klar med det. Senare var det dags för musikverkstad som de yngre hade i måndags. De äldre skulle skriva en låt tillsammans, jag kom lite sent dit och fick höra låten som de andra redan hade börjat skriva på, den lät såhär:
Den glada kon Klara, skuttar över ängen, käkar bondens blommor, så han blev sur. Sen fortsatte låten med lite andra konstiga ord, haha. Jag tycker inte alls att den var bra. Vi skulle spela instrument och jag spelade på en trumma.
Middag åt vi på Mc donalds, det var många som tog chicken mc nuggets. Taxiresan till ungdomsgården gjorde vi tillsammans. Vi satt och sjöng hela tiden, undrar vad taxuchauffören tänkte haha.  Vår sång var allt annat än vacker men roligt hade vi. När vi var framme träffade jag äntligen Adam! Först hade vi något som kallades dansträning men det var mer uppvärmning. Kvinnan som kom dit var i alla fall hel okej. Jag dansade nästan ingenting igår utan gjorde annat istället. En stund var jag med på poker och det gick ganska bra för mig där. Lite senare på kvällen hade vi en karaoketävling, jag ville helst bara titta på men Ronja och Mickis tyckte att jag skulle vara med och sjunga. Min röst var skum igår men jag sjöng HImlen i min famn och Bady day. Jag kom tvåa, Mickis vann och hon hur bra som helst. Hon sjöng en Whitney Houstonlåt och Främling av Carola. Jag vann i alla fall en ko! Nu har jag en till i samlingen. Det står Beijing 2008 Paralympics på kossan, den är från Kina. Jag ble glad för den såklart!
Annars hände inte mycket igår men det var trevligt. När vi kom hem till Adam gav han mig en grej man har runt halsen, jag vet inte vad det kallas och inte Adam heller. Men den kändes mjuk och det var ju huvudsaken.
Nu ska jag sluta skriva, ingen kommer ändå att läsa det här inlägget eftersom det är vädligt dåligt skrivet. Men hopas att jag får roligt idag, någonting händer i alla fall. Senare åker vi hem till mig för jag måste packa till teaterlägret.
/Vispen


Kommentarer
Postat av: Johan

Coolt med en liten souvenir från Kina där =)

2008-10-29 @ 21:01:17
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0