Mitt liv är ju förstört!

Jag kan ju inte göra någonting...
Mitt liv är ju förstört bara för att jag är blind.
Allting tar ju hundra år.
Ingen förstår ju och min synskada hindrar mig från att göra en massa saker.
Jag vill inte att allt ska ta så lång tid att lära sig, jag vill ju kunna göra det nu!
Jag orkar bara inte med det här längre. Varför ska jag behöva slösa en massa extra tid på saker?
Inte ens åka ett himla tåg själv utan behöva ta färdtjänst och nej, jag kan ju verkligen inte riskera att sitta där och kanske inte komma av tåget sen.
Oj så farligt om jag skulle hamna någon annanstans, då är det ju bara att åka tillbaka senare. På stationen kan jag ju såklart inte heller vänta själv bara för att en person kanske inte hittar mig. Ta bussen själv kan jag ju inte heller göra. Jag kan ju gå någonstans nu och se var jag hamnar... Jag orkar verkligen inte bara sitta här...
Att åka färdtjänst själv, hur roligt är det? Varför ska jag bli tvungen till det? Nu kan jag ju gå till bussen och om jag inte hittar märker jag ju det, jag lär ju inte dö där ute. Människor verkar tro att jag inte klarar någonting själv, någon gång måste man ju prova... Att åka en jobbig färdtjänst med någon som kör långsamt, fel väg och kanske stå ut med samåkning... Nej, nu orkar jag bara inte det här... Mitt liv är alltså förstört. Det är klart att det som seende planerar ska gå, de kan ju bara åka medan jag måste sitta här och vänta på en himla färdtjänst... Det spelar ingen roll vad någon säger, det är ändå som det är... Det är ju klart att det som andra planerar, det ska såklart gå bra för dem men för mig, tydligen inte...
Om jag kunde se, jag hade aldrig behövt slösa tid på möten, syncentral eller något annat. Jag hade bara kunnat leva normalt!

Kommentarer
Postat av: Amanda

usch låter väldigt jobbigt kram

2008-10-10 @ 17:03:54
URL: http://www.metrobloggen.se/Dotteralberta
Postat av: anda/psykopat

där känner man sig jävligt igen!

vad ska man göra när man är född till det man är?

2008-10-10 @ 20:42:07
URL: http://blindstyyre.webblogg.se/
Postat av: Johan

Nu låter du arg.. men det är sant.. man känner sig hindrad av att man inte ser. Man kan inte åka någon stans bara sådär, man måste planera allt man ska göra, allt tar längre tid osv.



Men är det någon som har sagt att du inte kan åka buss själv eller? Det vet väl du bäst själv i så fall. Ingen har sagt det till mig, men jag känner att jag inte skulle klara det. Då är det lättare med färdtjänst, men färdtjänsten i Stockholm verkar ju å andra sidan vara lite sådär..

2008-10-11 @ 00:13:11
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0