Lördag, varit på stan

Hej!

Lördagen är redan snart slut, eller okej, klockan är bara snart sex men ändå.
Igårkväll gick jag och lade mig vid tolv och somnade vid ett. Adam och jag låg och pratade imorse tills klockan var kvart över tolv då vi gick upp. Efter att vi hade ätit frukost duschade jag. Adam gjorde pankakor samtidigt som han sedan bjöd mig på, jag visste inte att han skulle göra det och det var ju trevligt.
Lite senare tog vi bussen och åkte till stan. Jag ville åka till stan för att leta efter Sonja Aldéns nya cd-skiva. Vi gick runt i flera affärer där de inte hade den. Vi fick gå långt innan vi till slut hittade en affär som sålde den nya skivan.
Efter att ha köpt cd-skivan gick vi runt lite på hötorget. Vi gick förbi ett ställe där det var människor som dansade och sjöng. I en affär som sålde mobiler hittade vi en ny mobil som hade inbyggt tangentbord. Jag tycker inte att den mobilen verkar bra för knapparna kändes otydligt på den. Femman som alltid brukar vara utmärkt var inte det plus att siffrorna på mobilen låg på annorlunda ställen än vad de brukar.

Innan vi tog tunnelbanan tillbaka tittade vi runt lite på hemköp. Adam köpte billiga gelehallon och jag köpte någon skum sorts godis. Godiset som jag köpte låg i en påse där mer än halva påsen innehöll luft.
När vi åkte bussen tidigare idag var det förresten en man som kom gående. Han hade en hund med sig och bara för att hunden gick lite före honom sparkade han hunden flera gånger och svor och skrek jättehögt. Jag förstår inte hur man kan göra illa djur som inte ens har gjort någonting.
Ikväll händer det nog ingenting speciellt. Jag ska lyssna på skivan och ta det lugnt. Hoppas att det blir någon god mat sen.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Femman är inte alltid märkt, tyvärr.. det är svårt att hitta bra mobiler tycker jag. De måste ha rätt operativsystem, ha bra knappar, vara snygga och helst ha bra funktioner..



Vilket pucko! Såna där människor borde inte få ha djur!

2008-10-20 @ 17:09:34
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0