Lördag, godmorgon!

Hej!

Det var verkligen jättesynd att Loulou åkte ut på Idol igår tycker jag! Det var många som inte var lika bra som hon igår och jag tycker att hon har en jättefin sångröst! Utseendet spelar ju tyvärr en väldigt stor roll, det kan man lätt se. Varje gång Johan sjunger eller visas på något sätt är det jättemånga som skriker. Johan har ju avslöjat att han är singel och det är jättemånga tjejer som är kära i honom. Men jag såg en intervju med Johan igår och jag tycker faktiskt att han inte verkar vara så intresserad av musik. Idol verkar inte betyda lika mycket för honom som för de andra som är med där i alla fall. Igår var det till och med en i juryn som sa att han tyckte att Johan var bra fastän han senare kom på att han inte tyckte det. Juryn trodde ju att Loulou åkte ut lite på grund av att hon sa att hon tyckte att Abba var töntiga. Men jag tycker att man måste få ha en åsikt om det ju, bara för att Abba råkar vara världskända. Det är ju ändå väldigt många som tycker att de är bra, vad spelar det då för roll om Loulou då inte tycker det? Aja, man kommer säkert ändå att få höra mer av henne, hon sa ju att hon ska fortsätta med musiken.
Förutom att Loulou åkte ut igår var de flesta av de andra idolerna bra igår tycker jag. Alice blir bättre och bättre för varje vecka!

Nu är det inte länge kvar förrän jag ska åka och se Sonja Aldén! Hon signierar sin nya skiva "Under mitt tak", jag har ju redan den men jag blir tvungen att köpa den igen för att hon ska signiera den. Det blir en dyr autograf men det är det värt!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Trixie

Jag tycker att det är dumt att du måste köpa Sonja Aldéns album för att få hennes autograf och jag vet inte om jag själv skulle ha gjort det. Jag har albumet på datorn och jag tycker att det är jättebra.



Trixie.

2008-10-25 @ 17:14:42
Postat av: alex

hej

2008-10-25 @ 17:16:45
Postat av: RonjaR

jag får ibland rätt dåligt samvete för att jag ibland får nedladdad musik från folk jag känner, för egentligen vill man ju att det ska gå bra för ens idoler och betalar man inte för musiken kanske det inte alls går bra för de.

2008-10-29 @ 08:52:15
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0