Fredag, helg igen

Hej!

Igår så åkte Elias ut ur Idol. Det var lite synd tycker jag för jag tycker att det fanns några som var sämre. Idag så är det i alla fall både tjejer och killar som sjunger.
Jag sitter hemma hos Adam nu och skriver, jag tränar på låten som jag sjunger på sånglektionerna samtidigt. Det är en visa som heter Jag väntar vid min mila eller något sådant.

Idag kom jag lite försent till sånglektionen på grund av att det står fel tid på mitt schema. Det gick nog i alla fall ganska bra att sjunga men jag har inte så stark röst och jag måste träna på att skrika lite haha. Bluesen behövde jag i alla fall inte sjunga idag.
Efter lunchen så var svenskan och då började vi att läsa olika dikter. Senare så kommer vi att få göra ett kollage och göra egna dikter och jobba i grupp tror jag att läraren sa. Min lärare berättade också att vi kanske ska besöka ett museum på onsdag, undrar hur det blir för mig. När vi har varit på olika museum tidigare med min förra klass så har det inte alltid gått så bra eller varit så roligt för mig. På museum är det ju mest bilder och ibland är det skulpturer men de är ju oftast larmade och man kan därför inte känna på dem. Men om man ringer till museet innan kan man ju berätta att jag kommer dit. Då kanske de kan fixa något speciellt för mig.
Samhällskunskapen gick väl sådär, vi fortsatte att prata om demokrati och om olika partier. Det var intressant för jag visste inte hur det går till när riksdagen ska ta olika beslut.

Nu är det helg igen vilket känns skönt men nästa vecka är det prov och möte för mig på tisdag.
Jag gick till sånglektionen själv idag, jag var lite nervös innan men det gick jättebra att gå dit. Min assistent gav mig en chokladkaka, en marabou, som jag ska äta senare ikväll. Det var jättesnällt av honom ju!
Nu ska jag fortsätta att plugga.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

När jag gick i Stockholm var vi på något museum där vi hade en guidad tur där vi fick känna på saker och ting, men trots det kom det en annan anställd och sa att vi inte fick känna på sakerna när vi gjorde det.. lite dåligt.

2008-10-03 @ 22:10:52
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0