Tisdag, i skolan

Hej!

Idag slutar jag ganska sent som vanligt, nu sitter jag i skolan och väntar på att håltimmen ska ta slut. Den är ju tre timmar och det är ju ett tag. På kultur och idéhistorian pratade läraren mest, jag antecknade så mycket jag hann och det gick väl okej. Vi jobbade med olika filosofer och om vad de tänkte om olika saker. Nästa vecka kommer vi att få en hemskrivning som vi får några veckor på oss att skriva. Hemskrivningar har jag alltid haft svårt för, man ska fundera mycket själv och svara på en massa frågor om vad man tänker och tycker om saker, jag får hoppas att jag får godkänt. Kultur och idéhistoria är ett väldigt svårt ämne tycker jag.
När det var öppen scen spelade först några som går storbandslinjen, en person var bra på att spela piano. Efter det var det två tjejer, en från musikalettan och en från musikaltrean som sjöng, de var duktiga.
Till lunch var det någon potatisgrattäng med grönsaker som var ganska god. Efter lunchen skulle jag ha träffat en från syncentralen men hon var sjuk idag. Det var synd eftersom jag skulle ha fått en ny klocka av henne, det känns jobbigt att behöva fråga andra vad klockan är hela tiden. Jag är ganska beroeende av att ha klocka, förut när min klocka fungerade tittade jag på den väldigt ofta, särskilt när jag hade tråkigt. Jag var i alla fall med Ellen och Magdalena en stund nu har de piano och sånglektion, vi spelade igenom varandras låtar. För att du finns känns ganska hög och tråkig och HImlen runt hörnet känns antingen alldeles för hög eller låg. Jag får be min lärare om hjälp med det. Ellen ska sjunga en låt med Patrik Isaksson som jag tycker att hennes röst passar jättebra till.

Om lite mer än en timme ska jag gå till ensemblen, vi har ju olika lärare på måndagen och tisdagen och sjunger olika låtar med dem. Vi får se vilka låtar det blir idag.
Sedan när jag kommer hem ska vi fira min lillasyster Lovisa som fyller tretton år idag. Nu är det bara tonåringar i familjen. Min mormor kommer och det blir säkert trevligt.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Harryprutter 2½

Bara för dig=)



Det var Julafton. Harry och Ron hade varit ute med Fred och George och kört lite Snöbollskrig. Harry hade vunnit pågrund av att han hade ovanligt stor magvärk och hade därav fisit sönder sina kompisar med stora illaluktande gasar, hur som helst, det var inte det denna berättelse handlar om, eller jo "delvis" gör det, men inte ändå inte... Nåå!!! Låt oss komma till poängen! Harry och Ron satt ensama vid Gryffindor bordet, det var VÄLDIGT få personer vid denna tidpunkt. Anyway, de satt och spelade Trollkarls schack. "Tar du en av mina pjäser igen, då!! då fiser jag!!" morade Harry ursinnigt. (Han hade blivit totalt ÄGD av Ron flera gånger. Ron flinade och sa "Kör på, jag tänker inte förlora mot dig HAHA! han skrattade och gjorde ett drag som tog en av hans bästa pjäser, kungen. "Vahelvete!" röt Harry och drog av en, ja, du vet en FIS. Det stankbland dom och Harry fnissade. "Hih, s-hihist s-sa ju det HIHI,hihihih!" han brast ut i ett vrålskratt. Dom som satt i storasalen vände sig snopet om och såg förvånade ut. Harry brydde sig inte om dom och fes ett par till. Ron höll på att tappa andan och fräste "Sluta, pucko! Du kväver mig!" "RÄtt Åååååt dig!" besvarade Harry samtidigt som han drog ännu en brakare. "Nå, ska jag vinna eller fisa?" Ron blev sur och muttrade "Vahelvete, vinn du" Harry skrattade och scenen upplöstes...

2008-11-04 @ 18:12:32
Postat av: Johan

Du har väl klocka på mobilen?

2008-11-04 @ 19:47:53
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0