Tisdag, förkyld

Hej!

Jag borde ha pluggat hela lunchrasten men jag var med några kompisar istället. Vädret och min förkylning gör att jag känner mig jättetrött hela tiden, jag fryser ganska mycket också. Förkylningen blev värre inatt och imorse kunde jag knappt prata, imorgon måste det bli bättre! På ensemblen orkar jag inte sjunga mycket alls.

Kultur och idéhistoria var första lektionen, vi gick igenom betygskriterierna och skrev lite på en av frågorna till hemuppgiften. Jag skrev bara några dåliga rader eftersom det var svårt att koncentrera sig när de som satt bredvid mig pratade hela tiden.
På öppen tid pratade rektorn på Kulturama och någon mer om högskolan, vilka poäng som behövs för att söka vissa utbildningar och lite annat sådant. Jag visste redan det mesta av det de pratade om men det var ändå bra att få veta igen ju. Jag kommer att söka till högskolan när jag har gått ut gymnasiet, undrar vad jag kommer att jobba med sen. Det enda jag vet är att jag vill hjälpa människor på något sätt. Men för att söka vidare sedan måste man vara godkänd eller mer i alla ämnen och det är ju kanske lite svårt men ändå.

Nu ska jag kolla lite saker på den här datorn innan ensemblen börjar.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Ronja

sv: för vi har haft en massa vikarier som bara jobbat korta perioder var. Tråkigt att du är förkyld, krya på dig!

2008-11-18 @ 19:18:55
URL: http://musikfreakar.blogg.se/
Postat av: Emma

sök till universitetet i lund!!!

2008-11-18 @ 20:11:53
URL: http://hopelosthead.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0