Söndag, kväll.

Hej!

Nu är det kväll och jag kom nyss hem från Adam. Tänk att det tog nästan en timme att komma hem. Men det berodde på att taxin var sen och på att det var samåkning. Chauffören körde ganska långsamt också, på radion spelades någon skum kanal med låtar som spelades in för jättemånga år sedan, inte alls bra musik tycker jag.

Igårkväll åkte Adams föräldrar iväg till några gäster, Adam skulle också ha följt med men han stannade med mig istället. Vi hade inte direkt jätteroligt men vi tittade lite på tv, lyssnade på musik och lyssnade igenom två band som var inspelade när Adam var liten. Adam var ganska rolig och sa en del roliga saker, vi skrattade lite åt honom. Senare på kvällen fick jag ont i halsen, det har jag fortfarande. Jag låter inte direkt hes men det gör ont när jag sväljer och annars också. Hoppas att jag slipper att bli förkyld nu när jag har varit sjuk nyligen, det märks att många är sjuka men så brukar det ju vara på hösten.

Imorse sov jag till elva, det var hur skönt som helst. Efter att ha ätit gröt pluggade jag på den där kultur och idéhistorian. Jag svarade bara på en fråga men skrev en halv sida som man skulle göra och en fråga var ju i alla fall bättre än ingenting. Tyvärr har jag gjort de lättaste frågorna först och det jobbigaste arbetet väntar de två kommande veckorna, jag vill inte, kan inte upptiften bara skriva sig själv? Nej, tydligen inte, det var ju väldigt tråkigt. Igår skrev jag förresten på svenskan, jag kom faktiskt en ganska lång bit men nu har det tagit stopp helt för mig och mina tankar är slut. Men nästa vecka ska andra läsa igenom arbetet och ge kommentarer, då kanske jag kommer på mer att skriva. Det är jättebra att andra kan ge tips på vad man ska skriva och förklara bättre tycker jag!

Adam och jag gick ut en stund innan middagen idag, jag frös och ville inte gå så långt, jag hade ingen mössa och mina öron gjorde ont efter ett tag. Vantarna var inte heller tillräckligt bra, de värmde i alla fall lite. Jag måste köpa en ny mössa snart, förut hade jag en som jag tyckte jättemycket om men den försvann när jag var på läger förra året. Jag saknar den mössan, den var hur skön som helst! Vi såg förresten hur det snöade idag, inte jag men jag hörde hur glad Adam blev när han såg snöflingor.
Innan jag åkte hem idag åt vi ostkaka och lussebullar. Jag är glad över att Lucia uppfanns för att luciabullarna kom och för att man började sjunga en massa bra sånger! Imorgon ska vi äntligen börja sjunga julsånger på kören! Kulturama verkar inte ha något luciatåg, det är tråkigt och det missar jag i år, tänk om jag såg mitt sista luciatåg när jag gick i nian, sorgligt men kanske sant.

Nu ska jag ringa min kompis Kim som ville prata lite. Imorgon har jag den kära muntliga grejen då vi ska prata om filmen, snälla, jag måste bli godkänd! Om man får ig kanske delen blir svår att göra om eftersom det är en muntlig del och jag hoppas att det ska gå tillräckligt bra imorgon. Mitt engelska uttal låter verkligen inte bra menmen. Om det finns någon gud eller något annat som kan hjälpa människor kanske den ser att jag behöver hjälp både med kultur och idéhistorian och engelskan.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Tiden går fort.. jul snart redan.. det var ju inte länge sen det var sommar =O

2008-11-17 @ 14:00:44
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0