Söndag, helgen är redan slut

Hej!

Nu sitter jag hemma, Adam gick för en stund sen. Eftersom han varken har någon bussremsa eller något busskort blir han tvungen att gå till pendeltåget. Det är inte jättelångt dit men jag tycker synd om honom som måste gå när det är såhär kallt ute. Jag hörde att det kommer att vara snöstorm inatt, jobbigt men det är tur att man är inomhus.
Igårkväll var jag ute med min syster Lovisa och Adam. Vi gjorde en snölykta som inte blev så lyckad, det var svårt att krama snöbollar eftersom det inte direkt var kramsnö. Men det blev små snöbollar om man ansträngde sig. Adam lyckades däremot göra en jättestor snöboll som säkert vägde mer än femton kilo i alla fall. Snöbollen kallade vi Raltz, vet inte varför men det finns en pokemon som heter så som ser ut som en boll haha. Jag frös jättemycket när jag var ute igår, jag tror att jag har en tjock jacka någonstans som jag måste ta fram. Sedan önskar jag mig en vinterjacka i födelsedagspresent av Nina och jag hoppas att jag får en sådan. Vi skulle ha köpt en födelsedagspresent till Nina idag men vi vaknade sent och alla affärer hann stänga. Men Lovisa ska handla någonting efter skolan imorgon.

Den här dagen har gått segt men den har ändå gått snabbt. Eftersom vi vaknade vid tolvtiden hade ändå en del av dagen gått. Lovisa har tagit kort hela dagen, Björn har nämligen en jättebra systemkamera på sitt jobb som han hämtade idag. Lovisa älskar att ta kort och hon tar kort på nästan allt, människor, blommor, möbler och en massa annat. Därför höll hon på med kameran hela tiden och laddade över en massa bilder till datorn. Bilderna blir ju extra bra med en sådan kamera, Lovisa önskar sig en sådan i julklapp men den kostar ju en del, minst 3500 kronor. Vi får se om hon får en sådan av Björn, hon tjatade om det idag haha.
Vi åt middag på en grekisk restaurang som precis har öppnat nära där jag bor. Det var gott och trevligt, efter middagen tog Adam och jag färdtjänst hem till mig.

Imorgon är det skola igen, jag vill inte! Men jag måste gå dit, jag har dåligt samvete på grund av att jag nästan inte har pluggat alls. Men det är bara mitt eget fel och jag får skylla mig själv sen men ja, nästa vecka måste jag plugga mer! Tur att det är ett tag tills uppgifterna ska lämnas in i alla fall.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0