Onsdag, mår dåligt

Hej!

Det mesta gick bra igår, eftersom det regnade ute tog Adam och jag en taxi till ungdomsgården. När taxichauffören släppte av oss fick vi ändå gå en bit och jag lyckades trampa i flera vattenpölar. När vi kom till ungdomsgården hjälpte vi till med olika saker medan vi väntade på att klockan skulle bli sju. Ungdomsgården hade invigning igår. Vi gjorde bland annat klister, jag hällde i en massa vatten i en bunke och sedan fick några andra röra om, jag tyckte att klistret kändes äckligt. Några stod och blåste upp ballonger, en person tyckte att jag skulle göra det men det gick inte alls bra för jag kan inte få ballongerna att bli stora. Min kompis Maja var på ungdomsgården för första gången igår, det var jätteroligt att träffa henne för det var ett tag sen. Ronja, en annan kompis, hade tagit med sig sitt showdownbord från skolan och jag spelade mot Maja. Showdown är jätteroligt ibland tycker jag för jag spelar det bara någon gång om året. När Maja och jag spelade fanns det inga handskar och bollen kom på mina fingrar flera gånger, det gjorde jätteont. Maja var bra men jag vann mot henne med tolv åtta.

Klockan sju kom det en massa människor, föräldrar, syskon och vuxna som var från olika föreningar. Nästan alla från USS styrelse var där också. När alla hade kommit åt vi tårta och drack läsk. De hade köpt in tio tårtor, jag åt två bitar av en chokladtårta som verkligen var hur god som helst! Chokladtårtorna tog slut snabbast men det fanns också olika frukttårtor och gräddtårtor. Jag åt lite av en jordgubbstårta också som var god. Några vuxna pratade och alla i Uss styrlse plus alla ungdomsledare som är så bra och trevliga fick ett presentkort. Leo sjöng en sång som var ganska bra, hon sjöng den bra i alla fall. Senare på kvällen fick man gå runt och göra vad man ville. Jag tittade på när andra sjöng Singstar, spelade lite mer showdown och sjöng julsånger. Klockan blev tio alldeles för snabbt tycker jag. När jag kom hem lade jag mig direkt, jag hade fått huvudvärk och hade jätteont i ögonen. Jag låg och tänkte på alla läxor och prov en lång stund innan jag somnade. Det brukar ofta vara så för mig att när jag blir stressad får jag huvudvärk, det är riktigt jobbigt men det känns som att det är en massa saker att göra nu.

Imorse mådde jag lite illa och hade fortfarande huvudvärk men jag gick till skolan ändå eftersom matteprovet skulle vara. Jag kom försent till idrotten på grund av att taxichauffören inte hittade. Vi körde runt i över en kvart. Men när jag kom dit lekte de andra kramkull och senare gjorde vi en lek där man skulle vara två och två och leda varandra med hjälp av bandyklubbor. Idrotten är faktiskt mycket bättre i år än vad den någonsin har varit. De andra spelade i och för sig en variant av basket en stor del av lektionen men förra gången gjorde vi lekar som fungerade för mig och det här med bandyklubborna var också väldigt bra! Personen som blev ledd skulle gå baklänges och man styrde varandra med bandyklubborna, sedan skulle man springa och vända olika koner åt olika håll, det var två lag och mitt lag förlorade tyvärr.

När jag kom till matten fick jag veta att internet inte fungerade, jag fick lite panik eftersom matteläraren hade mailat provet till mig och för att jag nu inte kunde hämta det. Men det löste sig eftersom jag hade ett usbminne, det är tur att sådana finns. Provet var ganska kort, man kunde bara få högst tjugoen poäng. Det kommer nog inte att gå lika bra för mig som det gjorde förra gången men jag hoppas på vg. Jag skrev på alla frågor men vet att jag hade fel på minst två av dem. Men man kan ju få delpoäng och jag hoppas på det.

Efter lunchen bestämde jag mig för att åka hem, jag mådde inte alls bra och jag kände mig yr och illamående. Efter att ha kommit hem har jag sovit i flera timmar innan jag sedan gick upp och drack lite. Det är jättejobbigt och tråkigt att känna sig såhär tycker jag men jag har nog blivit smittad för både min mamma och min syster har varit hemma flera dagar. Jag missade två lektioner, svenska och datorkunskap. Det var inte bra men det är ju kanske bättre att jag vilar än att jag blir sämre. Nu ska jag plugga på musikteorin tills imorgon.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0