Lördag, sitter och har tråkigt

Hej!

Nu är det äntligen helg igen! På svenskan igår började vi lektionen med att läsa igenom några myter. Efter det fick man välja en myt som man sedan skulle skriva om huvudpersonerna i och försöka att koppla en annan text till myten. Jag ska försöka leta reda på en bra artikel om morden i Arbåga som jag ska koppla till min text.
Vi ska börja att jobba med massmedia på samhällskunskapen. Det ska vi göra fram till jul och det blir säkert helt okej. Igår pratade vi bara lite om vad massmedia är och vad de gör, i slutet av lektionen svarade vi på frågor om förra veckan. Nyhetskryss kanske det kallas föresten, jag hade nio av tolk rätt och det var ganska bra för annars brukar jag bara ha sex eller sju rätt.

De flesta av idolerna var bra igår, Kevin var en av de bästa tycker jag. Kevin brukar vara bra annars också men igår var han extra bra. Alice sjöng mycket bättre till rock än vad jag trodde att hon skulle göra. Anna var däremot inte lika bra som andra fredagar men Robin B sjöng väldigt bra. Robin E hade ju länge sett fram emot rocktemat och han sjöng riktigt bra igår, jag blev förvånad när han hängde löst. Lars åkte nog ut lite för att han stod stilla under hela sitt uppträdande tror jag. Men Lars kommer säkert att klara sig bra utan Idol, han har ju en egen stil och han kommer säkert att släppa en skiva snart.

Idag har jag åkt runt till lite olika affärer. Först var min pappa och klippte sig medan Adam, Lovisa och jag gick runt i olika affärer. Adam köpte lite godis i en godisaffär där det finns många sorter. Lovisa fick högtalare till sin mp3spelare i födelsedagspresent, högtalarna var bra och hade bra ljud tycker jag. Men de kostade femhundra kronor men de var värda pengarna. Till middag ska vi äta sushi och snart ska vi gå och hjälpa till med det. Oj, precis nu ropade min pappa, se vilken känsla jag har för att veta precis när man ska göra saker haha.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Nella

Jag tycker det är väldigt synd att Lars åkte, han är den enda jag har sett lite egen och bra personlighet i någonsin i Idols historia. Men som du sa, han lär klara sig utan idol, jag hoppas verkligen det, vill höra mer av den mannen!

2008-11-08 @ 21:36:01
URL: http://wanella.blog.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0