Lördag, har tråkigt

Hej!

Nu sitter jag i mitt rum hos Björn, jag kom hit vid tvåtiden. Igår hade jag rätt då jag trodde att Johan eller Anna skulle åka ut ur Idol. Det var ju dem som hängde löst, många verkade bli glada när de fick reda på att det inte var Johan som åkte ut. Jag är säker på att det kommer att gå bra för Anna utanför Idol. Hon har en jättefin röst och en speciell stil. Det var dåligt att Robin var en av de tre som hängde löst igår. Men det skulle vara roligt att se Alice och Kevin i finalen. Kevin är bra på det mesta han försöker sjunga. Robin B har också en bra röst och jag tycker nog att han sjunger bäst av de som är kvar nu.
Adam gjorde en god äppelpaj som vi åt efter Idol. I eftersnacket sa de att Carola kommer att vara med nästa vecka och att det är gospeltema, det ska bli intressant att se vad Carola säger om idolerna och hur bra de är.

Imorse väcktes jag klockan tio av att Adam gick upp. Efter att vi hade ätit frukost gick Adam och Lovisa ut och lekte i snön. Tidigare tyckte jag om vintern för att snön kom men nu vill jag bara att det ska bli sommar! Snön gör att det blir jobbigt att gå med käpp ute plus att den inte alls är rolig när den smälter bort. Sedan blir det kallt på vintern och man måste ha på sig en massa tjocka kläder.
Björn kom och hämtade oss lite före ett, vi åkte förbi Mcdonalds och åt lunch. Adam fick en singel med Sibel då han handlade sin mat, de hade nämligen en speciell kampanj eller något.
Vi har inte gjort mycket idag, jag har bara tagit det lugnt men det behöver man ju göra ibland. Det känns svårt att skriva kultur och idéhistorian men Nina har sagt att hon ska försöka hjälpa mig lite med att komma på tankar och annat. Nästa helg kommer det att hända mer, då ska jag både sova hos Magdalena och sedan vara med på kusinkalaset.
Jullov, jag vill att det ska vara jul nu! Samhällskunskapen måste jag göra också, jag har fått ett förslag på en nyhet jag skulle kunna skriva om men än så länge har jag inte hittat någon artikel om händelsen. Tidningar på internet lägger in saker som gör att sidan blir jättesvår att läsa för mig. Jag måste försöka komma på en låt som jag kan sjunga på ensemblen också, jag har ingen aning om vilken. Det ska antingen vara en av de låtarna vi har sjungit eller någon annan låt från 60-talet. Nu skriver jag inte mer här för jag har ändå ingenting att säga. När jag har postat inlägget kanske jag kommer på något men då är det ju redan försent.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Gå in på www.aftonbladet.se/snabb. Det står inte så mycket där, men det är inga irriterande animeringar eller annat där i alla fall.

2008-11-25 @ 20:27:27
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0