Fredag, helg igen

Hej!

Nu är det äntligen helg igen, den var verkligen efterlängtad! Nu sitter jag här med Adam, min syster Lovisa är uppe och gör någonting, vet inte riktigt vad. Helgen kommer i alla fall gå åt mycket till att plugga, om jag nu orkar det, det känns så jobbigt och någon gång måste man ju få vila. Men samhällskunskapen måste jag skynda mig med, den kommer vara jobbig att göra. Jag har faktiskt letat lite men inte hittat någon intressant och bra nyhet än.

Idag på sånglektionen sjöng jag i alla fall, min förkylning är bättre idag och jag låter inte lika skum när jag pratar. På svenskan skulle vi skriva gensvar till varandra, jag kunde inte läsa någon text men min lärare sa att hon skulle maila en text och hjälpa mig lite eftersom jag inte vet hur jag ska gå vidare. En tjej i min klass läste igenom min text men jag tycker inte att jag fick så stor hjälp av det, man skulle svara på frågor på ett papper och jag såg inte vad hon hade skrivit. Men hon sa till mig att hon tyckte att jag har fått med det mesta, en rubrik saknas och den måste jag komma på. Det var ingen idé för mig att sitta kvar under samhällskunskapen, vår lärare har sagt att vi får vara hemma och skriva på uppgiften, bara vi gör den. Imorgon eller senast på söndag ska jag ha hittat en nyhet och börjat skriva lite om den.

Vi skulle ha åkt till min pappa idag, Nina och hennes pojkvän är i Venedig nu, de har det säkert jättebra och skönt medan jag sitter här i Sverige. Men Björn skulle åka på någon grej ikväll så vi åker dit imorgon istället. Nina fyller femtio år på tisdag och Lovisa och jag ska köpa en present till henne imorgon.
Idol var bra som vanligt, idolerna sjöng ju för olika personer, alla sjöng till fansen tror jag. Min favorit idag var nog Robin B, juryn verkade också tycka att Robin var bättre än vad han brukar vara. Jag håller faktiskt med juryn om att Alice inte var lika bra som hon brukar. Men låtarna hon sjöng är ju svåra och hon klarade det ändå bra. Vi får se vem som åker ut ikväll, jag tror antingen att det blir Johan eller Anna tyvärr. Alla som är kvar i Idol är riktigt bra nu i alla fall tycker jag.
Nu ska Adam göra någon efterrätt till Lovisa och mig, det blir säkert gott. Det är bra att Adam är så bra på att laga mat, jag gör hellre andra saker, jag kan gå upp och sjunga för honom nu och se om min sång gör honom gladare. Jag skulle inte tro det för ibland klagar han på grund av att jag sjunger så ofta haha.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0