Fredag, glömde datorn

Hej!

Nu är det äntligen fredag, jag sitter i skolan och ska snart ha svenska. Vi kommer att börja med det där skrivarbetet, det låter inte alls roligt tycker jag. Jag satsar i alla fall på att få vg. Men myter är svårt så vi får se.

Imorse på sånglektionen tränade jag mycket på att använda magen och gjorde olika övningar. Jag ska träna på att säga r och sådant men det känns ganska omöjligt haha. Jag sjöng upp lite och spelade in några av övningarna på min milestone. Efter det tittade jag på låtar, min lärare hade Ett långsamt favräl och Jag tror på dig. Lisa Nilsson sjunger båda låtarna och jag bestämde mig för att jag vill sjunga Jag tror på dig. Den låten har jag hört någon gång tidigare tror jag för jag kände igen den men det var länge sen i så fall. I helgen ska jag alltså träna på låten, plugga matte och plugga in moll och durterser. Hoppas att jag får lite fritid i alla fall, ikväll ska jag se Idol har jag bestämt. Jag tror på dig lät i alla fall för hög tcker jag så vi kanske sänker låten nästa vecka. Den fjärde december ska vi ha uppsjugning igen, föräldrar och andra får också komma. Tur att det är ett tag kvar tills det datumet för jag måste hinna träna mycket innan.

Igår tog jag hem datorn för att jag tog med mig den till musikteorin och sedan inte hann gå tillbaka och lämna den i mitt rum på skolan innan taxin skulle komma. Idag glömde jag att jag hade tagit med mig datorn hem eftersom jag aldrig brukar göra det på torsdagar. När min assistent frågade efter datorn idag kom jag på att jag hade glömt den. Men när vi ringde skoltaxin skickade de en taxi hem till mig som körde datorn till skolan. Jag får ta färdtjänst hem istället och det går ju bra, hoppas bara att den är i tid. Min mamma var hemma och pluggade idag och det var tur att hon kunde lämna datorn till taxichauffören. Datorn hann komma lite innan svenskan började och jag hann skriva in alla terser och till och med blogga lite.
Ikväll åker jag till min pappa, det blir säkert trevligt. Vi får se om jag tar tåget själv den här gången också eller om jag åker med Lovisa eller Adam.
Nu ska jag gå till lektionen.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Långsamt farväl är ju asfin ju =)



Jag har alltid med mig datorn hhem. Det är typ bara den datorn jag sitter vid hemma också, tycker det är skönt att sitta i soffan med laptopen =)

2008-11-09 @ 22:14:57
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0